Skype belépés, Skype bejelentkezés

Hirdetés

A 2023-ban húsz éves jubileumát ünneplő egy VoIP (Voice over Internet Protocol) szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számítógépen, webböngészőn vagy mobiltelefonon keresztül ingyenes hang- és videohívásokat kezdeményezzenek és fogadjanak az interneten. Az alkalmazást használók egymással ingyenesen cseveghetnek, de bármilyen telefonszámra kezdeményezhetünk telefonhívást. A Skype 2011-től a Microsoft tulajdonában áll, felvásárlásával a Microsoft termékeinek kizárólagos videókonferencia, chat és voip kommunikációs szolgáltatásásvá vált, amelyen keresztül file-ok küldésére és fogadására is lehetőség van.

Skype belépés, Skype bejelentkezés asztali számítógépen

  1. A Skype használatához asztali számítógépünkön nyissuk meg böngészőnket, és gépeljük be a címsorba a https://www.skype.com/hu címet vagy kattintsuk erre a linkre!
  2. A Skype kezdőoldalának megnyitása után két lehetőség közül választhatunk, használhatjuk a Skype-ot böngészőnkből közvetlenül megnyitva, a másik lehetőség pedig a Skype alkalmazásának letöltése. Bármelyik opciót is választjuk, a Skpye-ot regisztrált felhasználóként Microsoft fiókba történő belépéssel kezdhetjük el használni.
  3. A belépéshez a képernyő jobb felső részén található ‘Bejelentkezés’ linkre kattintsunk, de használhatjuk a Skype-ot a böngészőben is. Ekkor a ‘A Skype megnyitása a böngészőben’ gombra kattintsunk a képernyő középső részén.
  4. A következő lépésben a Microsoft fiók belépési ablaka nyílik meg. Itt meg kell adnunk e-mail címünket vagy telefonszámunkat, Skype azonosítónkat. Ezt követően a ‘Következő’ gombra kattintsunk.
  5. Írjuk be a regisztráció során megadott jelszavunkat, és kattintsunk a ‘Belépés’ gombra.
  6. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszerbe sikeresen jelentkezünkbe.

Belépés a Skype szolgáltatás használatához

A Skype belépési lehetőségei


Bejelentkezési adatok megadása a belépéshez

Skype belépés Microsoft fiókkal

Skype belépés mobiltelefonon, tableten

A Skype használatához mobil applikációt tölthetünk le a Google Play és az Apple Store oldalakról. Letöltés után telepítsük az alkalmazást és a fent leírt módon lépjünk be Microsoft fiókunkba.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: skype.com