Pinterest belépés, Pinterest bejelentkezés

A  Pinterest 2010-ben indult világhódító útjára. Az egyesült Államokban alapított képmegosztó és közösségimédia-szolgáltatás célja az online fellelt hasznos információk (pl. receptek, stílus, motiváció és inspiráció témakörök) mentése és felfedezésének, megosztásának elősegítése képek segítségével, esetleg mozgóképek és videók formájában, mindezt egy gyűjtőtáblán megjelenítve az online térben. A Pinterest az egyik legdinamikusabban növekvő közösségi tér, amely milliárd dolláros bevételt termel. Népszerűsége elsősorban a női felhasználók körében jelentős. Az alábbiakban a Pinterest belépés online folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Pinterest belépés, Pinterest bejelentkezés asztali számítógépen

 1. A Pinterest kezdőoldalát számítógépünkön erre a linkre kattintva nyithatjuk meg, vagy a  https://hu.pinterest.com webcím beírásával böngészőnk címsorába.
 2. A főoldal megnyitása után fogadjuk el a lap tetején megjelenő süti szabályzatot (cookies), majd kattintsunk a menüsor jobb oldalán a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 3. A bejelentkezési ablak megnyitása után adjuk meg a regisztráció sroán használt e-mail címünket és jelszavunkat, végül kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 4. A bejelentkezéshez használhatjuk a ‘Facebook’ vagy ‘Google’ fiókunkat is, ebben az esetben a bejelentkezési ablakban klikkeljünk a ‘Folytatás Facebook-al’ vagy Folytatás Google-al’ gomokra.
 5. Amennyiben helyesen adtuk meg a belépési adatokat, a rendszer lehetővé teszi számunkra a regisztrált felhasználók számára elérhető online tartalmak elérését.

A belépés megkezdése a Pinterest online felületén

PInterest belépés online

Bejelentkezés a felhasználói fiókba

Pinterest belépési ablak

Belépés mobiltelefonon, táblagépen

A Pinterest használata mobil eszközökön a Pinterest alkalmazás letöltésével és megnyitásával ajánlott. Az applikációt a Google Play vagy az Apple Store felületéről menthetjük le.

 1. A Pinterest mobilapplikációt töltsük le a a Google Play vagy az Apple Store felületéről, majd letöltés után az alkalmazást telepítsük.
 2. Telepítés után a Pinterest applikáció ikonját nyomjuk meg, amely megnyitja az alkalmazás kezdőoldalát.
 3. A ‘Bejelentkezés’ gomnra nyomjunk, ahol adjuk meg a regisztráció során használt adatainkat (e-mail cím, jelszó).

Elfelejtett jelszó, belépési problémák

 1. A belépéshez szükséges jelszó pótlásához nyissuk meg böngészőnkben a Pinterest kezdőoldalát számítógépünkön erre a linkre kattintva
 2.  Kattintsink a ‘Bejelentkezés’ gombra, majd a belépési ablakban a ‘Jelszó’ mező alatt kattintsunk az ‘Elfelejtetted a jelszót?’ linkre.
 3. Írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket, nevünket vagy felhasználói nevünket a képernyőn megjelenő mezőbe, utána kattintsunk a ‘Keresés’ gombra.
 4. Miután a rendszer megtalálta adatainkat, kattintsunk a ‘Jelszó visszaállítási e-mail küldése’ gombra.
 5. Automatikus üzenetet fogunk kapni e-mailben, amely tartalmazza az új jelszó beállításához és a belépéshez szükséges információkat.

Új jelszó igénylése a Pinterest belépéshez

Pinterest jelszó kérés

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: hu.pinterest.com, hu.pinterest.com