Simple belépés, OTP Simple bejelentkezés

Az OTP Simple alkalmazása ötvözi a mobilfizetést számos integrált szolgáltatással egyetlen alkalmazáson és felhasználói fiókon belül. A Simple alkalmazás bárki számára elérhető, aki rendelkezik Simple-fiók regisztrációval és okostelefonnal, egyszerűbb és élményszerű vele a vásárlás, letöltése ingyenes. Az alábbiakban a Simple belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.


Mire használható a Simple alkalmazás?

A teljesség igénye nélkük a következő szolgáltatások érhetőek el a Simple alkalmazáson keresztül: közterületi és zárttéri parkolójegyek, autópálya-matrica vásárlás, közlekedési mobiljegy, csekkbefizetés, készülékbiztosítás mobiltelefonra, biztosításkötés autómentésre, érintéses mobilfizetés, színház- és mozijegyvásárlás, taxirendelés Budapesten, ételrendelés, SuperShop pontbeváltás, hűségkártyák, OTP Egészségpénztári egyenlegfeltöltés, OTP SZÉP-kártya egyenleglekérdezés, pénzküldés OTP bankkártyák között.


Simple belépés asztali számítógépen

 1. Nyissuk meg a Simple kezdőoldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://simple.hu/ webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. Fogadjuk el az oldal alján megjelenő sütiszabályzatot, majd az oldal tetején klikkeljünk a ‘Lépj be‘ gombra.
 3. A belépéshez a leomló menüből három opció közül választhatunk: Folytatás Facebook-al, Google bejelentkezés, és az e-mail cím valamint a hozzá tartozó jelszó megadásával.
 4. Amennyiben e-mail cím és jelszó megadásával lépünk be, pipáljuk be a ‘Nem vagyok robot’ opciót, és kattintsunk a ‘Belépés emaillel‘ gombra.
 5. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználók számára elérhető felületre.

A belépés megkezdése asztali számítógépen

Bejelentkezési módok a Simple weboldalán


Belépés mobiltelefonon, tableten

 1. Töltsük le mobileszközünkre a Simple alkalmazást a Google Play vagy az Apple store felületéről.
 2. Nyissuk meg az applikációt az ikonra nyomva.
 3. Az esetleges tájékoztató üzeneteket a kezdőlap megnyitása után ugorjuk át, majd válasszunk a bejelentkezési lehetőségek közül: Google vagy Facebook fiókkal, e-mail cím és jelszó páros megadásával.
 4. Utóbbi esetben nyomjunk a ‘Bejelentkezés E-mail címmel’ gombra a képernyő alján, majd írjuk be a regisztráció során megadott e-mail címünket és jelszavunkat.
 5. Nyomjunk a ‘Bejelentkezem’ gombra a belépéshez.

Bejelentkezés az applikációban


Elfelejtett jelszó, belépési problémák

 1. Nyissuk meg a Simple applikációt az ikonra nyomva.
 2. Az esetleges tájékoztató üzeneteket a kezdőlap megnyitása után ugorjuk át, majd válasszunk a bejelentkezési lehetőségek közül: Google vagy Facebook fiókkal, e-mail cím és jelszó páros megadásával.
 3. Utóbbi esetben nyomjunk a ‘Bejelentkezés E-mail címmel’ gombra a képernyő alján.
 4. Nyomjunk az ‘Elfelejtettem a jelszavamat’ linkre a jelszó beíró mező alatt.
 5. Írjuk be az e-mail címünket, és nyomjunk a ‘Kérem az e-mailt’ gombra.
 6. A rendszer e-mailben elküldi részünkre az új jelszó beállításához szükséges információkat.

Jelszó módosítása

Kapcsolódó oldalak