EESZT.gov.hu belépés

Az EESZT.gov.hu címen elérhető online felület Magyarország e-egészségügyi rendszere, ahol az állampolgárok egészségügyi adatainak nyilvántartása mellett számos az egészségügyi ellátáshoz szorosan kapcsolódó szolgáltatás is elérhető. Az alábbiakban az EESZT.gov.hu belépés folyamatáról szóló ismertetőnk olvasható.

EESZT.gov.hu belépés az egészségügyi szolgáltatások használatához

  1. Nyissuk meg az eeszt.gov.hu webcímen elérhető weboldalt, kattintsuk erre a linkre vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.eeszt.gov.hu címet és nyomjuk meg az ‘Enter’-t számítógépünk billentyűzetén az oldal betöltéséhez.
  2. Miután megnyitottuk a főoldalt, válasszunk a rendelkezésre álló szolgáltatások közül: Lakossági Portál, Online COVID oltás időpontfoglalás TAJ számmal magyar vagy angol nyelven, Digitális Covid-igazolvány. Az oltásra történő időpontfoglaláshoz nem szükséges belépni ez eeszt.gov.hu weboldalra.
  3. Miután választottunk a fent felsorolt szolgáltatásokból, kattintsunk a kiválasztott szolgáltatásra.
  4. A megnyíló oldal jobb felső sarkában kattintsunk a ‘Bejelentkezés‘ gombra.
  5. A böngésző automatikusan átirányít a Központi Azonosítás Ügynök felületre, ahol választhatunk a bejelentkezési módok közül: Ügyfélkapu, Ügyfélkapu +, Telefonos azonosítás, Arcképes azonosítás, Elektronikus személyi igazolvány.
  6. Válasszuk ki a belépési módot, és adjuk meg a bejelentkezéshez szükséges azonosítókat választott bejelentkezési módtól függően.
  7. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan visszairányít az eeszt.gov.hu weboldalára, ahol már bejelentkezett státuszban böngészhetjük a weboldalt.

Az eeszt.gov.hu főoldala

eeszt.gov.hu főoldal, belépés a szolgáltatásokba

Elfelejtett jelszó, belépési problémák

Amennyiben belépési problémák adódtak, a választott ügyfélkapus belépési mód szerinti folyamat szükséges eljárnunk. Az Ügyfélkapu belépés illetve belépési problémák ismertetője elérhető erre a linkre kattintva.

Kapcsolódó oldalak