Foci EB jegy regisztráció online, UEFA fiók regisztráció

 A Németországban jövőre megrendezésre kerülő EB-re kijutott magyar válogatott mérkőzéseire december 4-től megnyílt az online jegyigénylés az UEFA oldalán. Kizárólag az online sorsoláson győztes szurkolók juthatnak majd belépőhöz, más oldalon nem lehet jegyeket vásárolni a 2024. június 14-én rajtoló sporteseményre.  A jegyvásárláshoz szükséges az UEFA oldalán regisztrálnunk. Az alábbiakban Foci EB jegy regisztráció online folyamatáról szóló ismertetőnk olvasható.

Foci EB jegy regisztráció online asztali számítógépen

 1. Nyissuk meg az UEFA jegyvásárlás weboldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.uefa.com/euro2024/ticketing webcímet, és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. Miután megnyitottuk az UEFA weboldalát, fogadjuk el a sütikezelési szabályzatot az oldal alján az ‘Accept all’ gombra kattintva, majd a weboldal jobb felső részén kattintsunk a ‘Login’ menüpontra.
 3. A megnyíló belépési ablak alján kattintsunk a ‘Create your UEFA account’ gombra.
 4. Töltsük ki a regisztrációs űrlapot, adjuk meg vezeték és keresztnevünket, születési időnket, e-mail címünket és a belépéshez használatos jelszavunkat.
 5. Fogadjuk el az UEFA felhasználókra vonatkozó szabályzatát a regisztrációs űrlap alján található dobozba (checkbox) kattintva és klikkeljünk a „Create account’ gombra.
 6. A rendszer automatikus üzentet küld a regisztráció során megadott e-mail címünkre, amely tartalmaz egy 6 számjegyű azonosítót. Ezt a regisztráció befejezéséhez be kell írnunk a képernyőn megjelenő mezőkbe.
 7. Kattintsunk a ‘Continue’ gombra, végül válasszuk ki az országot (Hungary) és adjuk meg a nemzeti csapatot (Hungary) és kattintsunk a ‘Save’ gombra.
 8. A jegyvásárlást a foci EB-re az UEFA weboldalán a belépés után a sorsoláson részt vett és kisorsolt felhasználók végezhetik el december 2-tól a https://euro2024-fans.tickets.uefa.com/lottery/welcome_en.html  linken.

Fontos!

Ha mnár regisztráltunk UEFA fiókot, csak akkor vehetünk részt a sorsoláson. A sorsolásra jelentkezés folyamatról szóló külön ismertetőnk erre a linkre kattintva élrhető el!


Foci EB jegy, UEFA fiók regisztrációs folyamat megkezdése

Foci EB jegy vásárlás online


Regisztrációs űrlap megnyitása

Foci EB jegy regisztráció online, adatok megadása


Regisztráció aktiválása a foci EB jegyvásárláshoz

UEFA fiók regisztráció aktiválása online


Ország és csapat választása az UEFA fiók regisztrációjakor

UEFA fiók regisztráció, ország megadása

Belépés mobileszközökön

Az UEFA weboldalának kialakítása olyan, hogy a kijelző mérettől függetlenül felhasználóbarát módon olvasható a weboldal. Mobiltelefonon illetve tableten is külön applikáció letöltése nélkül a a https://www.uefa.com/euro2024/ticketing webcímet beírva tudjuk böngészni a weboldalt és a regisztrációt elvégezni.

Elfelejtett jelszó, új jelszó igénylése

 1. Nyissuk meg az UEFA jegyvásárlás weboldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.uefa.com/euro2024/ticketing webcímet, és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. Miután megnyitottuk az UEFA weboldalát, fogadjuk el a sütikezelési szabályzatot az oldal alján az ‘Accept all’ gombra kattintva.
 3. A weboldal jobb felső részén kattintsunk a ‘Login’ menüpontra.
 4. A belépési űrlap alján kattintsunk az ‘I forgot my password’ linkre.
 5. Írjuk be a regisztráció során megadott e-mail címünket, majd kattintsunk a ‘Reset password’ gombra.
 6. A rendszer automatikus üzenetet küld e-mail címünkre, amely tartalmazza az új jelszó beállításához szükséges linket.

Új jelszó beállítása az UEFA fiókhoz

Új jelszó beállítása UEFA fiókhoz

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: uefa.com, uefa.com