Netflix belépés, Netflix bejelentkezés

A Netflix története 1997-ben indult az Egyesült Államokban, a két alapító Reed Hastings és Marc Randolph ekkor indította el DVD kölcsönző szolgáltatását, amely postai úton küldte el a filmeket az érdeklődőknek. A szolgáltatás hamar óriási népszerűségre tett szert, és 2005-ben már 5 millió előfizetőt gyűjtött össze a vállalat. 2006-tól indult streaming szolgáltatásuk, amely immár tv filmek, sorozatok és egész estés játékfilmek online megtekintését tette lehetőve.
Napjainban 190 ország 200 millió felhasználója a Netflix rendszeres nézője, a vállalat saját gyártású filmjei pedig számos nemzetközi filmes díjat hoztak el. Az alábbiakban a Netflix belépés folyamatáról írunk bővebben.

Netflix belépés,bejelentezés asztali számítógépen

 1. Böngészőnkben nyissuk meg a Netflix oldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be a böngésző címsorába a https://www.netflix.com/hu/ webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. A Netflix kezdőlapjának megnyitása után fogadjuk el az oldal tetején megjelenő süti kezelési szabályzatot (ccokie policy) az ‘ Elfogadás’ gombra kattintva, majd klikkeljünk a jobb felső sarokban található ‘Bejelentkezés’ gombra.
 3. Következő lépésben meg kell adnunk a regisztráció során használt e-mail címünket, illetve jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra. A rendszer lehetőséget biztosít arra is, hogy Facebook fiókunkkal lépjünk be a zárt felületre. Ehhez a ‘Belépés a Facebook fiókkal’ linkre kattintsunk, amely a ‘Belépés’ gomb alatt található.
 4. Amennyiben helyesen adtuk meg adatainkat, sikeresen jelentkeztünk be az előfizetői fiókunkba.

A belépés oldala

Netflix belépés a sorozatok, filmek megtekintéséhez

Elfelejtett jelszó, belépési adatok igénylése

 1. Nyissuk meg a Netflix oldalát a fent ismertetett módon, vagy kattintsunk erre a linkre.
 2. Kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra, majd a megnyíló oldalon klikkeljünk az e-mail cím és jelszó beíró mező alatt található ‘Segíthetünk?’ linkre.
 3. Következő lépésben meg kell adnunk az e-mail címünket vagy telefonszámunkat attól függően, hogy e-mailben vagy sms-ben kérjük az elfelejtett jelszó beállításához szükséges információkat.
 4. Az adatok beírása után kattintsunk az ‘E-mailben kérem’ vagy ‘ SMS-ben kérem’ gombra. Kattintás után a rendszer elküldi a szükséges tennivalókat az üzenetben.
 5. Ha nem emlékszünk az e-mail címünkre vagy telefonszámunkra, akkor kattintsunk a fent említett gomb alatt található ‘Nem emlékszem, milyen e-mail-címet/telefonszámot adtam meg.’ linkre.
 6. Ebben az esetben meg kell adnunk fiókunkhoz tartozó vezeték és keresztnevünket, valamint az előfizetésünkhöz tartozó bankkártya számot, és a rendszer ezen adatok alapján azonosítja be a fiókunkat.
 7. Beazonosítás után lehetőségünk van e-mail címünk vagy telefonszámunk frissítésére. Az újonnan beállított elérhetőségeinkre megkapjuk majd a jelszó módosításhoz szükséges információkat e-mailben vagy sms-ben.

Elfelejtett belépési adatok megváltoztatása

Elfelejtett jelszó vagy e-mail cím,telefonszám - belépési adatok lmegváltoztatása a Netflix oldalán

Belépés mobiltelefonon, táblagépen, okos TV készüléken

Mobileszközökön ajánlott a hivatalos Netflix applikáció letöltése a Google Play vagy Apple Store felületéről.

 1. Töltsük le a Netflix applikációt és telepítsük  készülékünkre, amennyiben még nem tettük meg korábban.
 2. Indítsuk el az applikációt, és írjuk be a regisztráció során megadott belépési adatainkat.
 3. Jelentkezzünk be az applikációba.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: netflix.com