TV2 Play belépés, TV2 Play bejelentkezés

A TV2 Play a TV2 Csoport online videostreaming szolgáltatása 2021 óta érhető el a nagyközönség számára. Az online videók reklámmegszakítás nélkül nézhetőek: showműsorok, sorozatok, vetélkedők, realityk, magazinok, vetélkedők teljes adásai, műsorok, teljes filmek, focimeccsek és összefoglalók egyaránt szerepelnek a műsorkínálatban. Az alábbiakban a TV2 Play belépés folyamatának ismertetője olvasható.

TV2 Play belépés, bejelentkezés asztali számítógépen

 1. A TV2 Play online videostreaming szolgáltatás használatához kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://tv2play.hu webcímet.
 2. Miután megnyitottuk a TV2 Play kezdőoldalát, fogadjuk el az adatvédelmi szabályzatot (cookies), és kattintsunk az oldal fejlécének jobb oldalán található ‘Belépés’ gombra.
 3. A képernyőn megjelenik a belépési ablak, itt kell megadnunk a regisztráció során használt e-mail címünket és jelszavunkat.
 4. Az adataink beírása után kattintsunk a ‘Belépés’ gombra. Az e-mail cím/jelszó párossal történő belépésen kívül a bejelentkezéshez hasznáhatjuk a Google, Facebook vagy Apple fiókunkat is.
 5. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználói felületre.

A belépés megkezdése a TV2 Play felületén

TV2 Play belépés online

Bejelentkezés mobiltelefonon, táblagépen

A TV2 Play applikáció a Google Play és az Apple Store felületén egyaránt elérhető. A szolgáltatás használatához ajánlott az applikáció telepítése.

 1. Töltsük le a mobil applikációt a fent felsorolt linkek valamelyikéről attól függően, hogy milyen mobileszközzel rendelkezünk.
 2. Nyissuk meg a letöltött applikációt az alkalmazás ikonjára nyomva.
 3. Nyomjunk a kijelző felső részén taláható ‘felhasználó’ ikonrra és adjuk meg belépési adatainkat, vagy jelentkezzünk be Facebook, Google, Apple azonosítónkkal.

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása a TV2 Play használatához

 1. Nyissuk meg a belépési oldalt vagy az applikációt a fent leírtak szerint.
 2. Kattintsunk vagy nyomjunk az ‘Elfelejtett jelszó’ linkre.
 3. Írjuk be a regisztrációhoz használt e-mail címünket, pipáljuk ki a ‘Nem vagyok robot’ opciót és oldjuk meg a feladványt.
 4. Végül kattintsunk a ‘Mehet’ gombra.
 5. A rendszer automatikus üzenetet küld, amely tartalmazza az új jelszó beállításához szükséges információkat.

Új jelszó igénylése a TV2 Play  felületén

Tv2 Play új jelszó beállítása elfelejtett jelszó esetén

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: tv2play.hu