mindigTV GO belépés, mindigTV GO bejelentkezés

A mindigTV szolgáltatás a 2008-as indulása óta hazánkban egyedüliként biztosít díjmentesen elérhető televíziós csatornákat.A tévészolgáltatások előfizetés függvényében magunkkal vihetők a mindigTV GO alkalmazással. Az internetes applikációba egy ingyenes regisztrációt követően tudunk belépni, ahol az ingyenesen elérhető csatornákon kívül előfizetéshez kötött tartalmak közül is válogathatunk. Az alábbiakban a mindigTV GO belépés folyamatáról szóló ismertetőnk olvasható.

mindigTV Go belépés asztali számítógépen

 1. A mindig TV GO belépés megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.mindigtvgo.hu  webcímet és nyomjuk meg billentyűzetünkön az ‘Enter’ gombot.
 2. Miután megnyitottuk a mindigTV GO főoldalát, fogadjuk el a süti szabályzatot (cookies), és kattintsunk a weboldal jobb felső részén a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 3. A felpattanó bejelentkezési ablakban írjuk be a regisztráció során megadott e-mail címünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra. A belépéshez használhatjuk Google vagy Facebook fiókunkat is, ehhez kattintsunk a Google vagy Facebook gombra a belépési gomb alatt.
 4. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználói felületre.

mindigTV Go bejelentkezés online

mindigTV Go belépés

Belépés mobileszközökön

A mindigTV GO szolgáltatást mobil eszközökön a legkényelmesebben a mindigTV GO mobil applikáció letöltésével használhatjuk.

 1. A mindig TV GO applikációt töltsük le a Google Play vagy Apple Store felületéről.
 2. Az applikáció letöltése és telepítése után nyissuk meg a mindigTV GO alkalmazást.
 3. A képernyő jobb felső részén nyomjunk a ‘Felhasználó’ ikonra.
 4. Írjuk be a regisztráció során megadott e-mail címünket és jelszavunkat, majd nyomjunk a ‘Bejelentkezés’ gombra. A belépéshez használhatjuk Goolge vagy Facebook fiókunkat is, ehhez a ‘Bejelentkezés’ gomb alatt nyomjunk rá a Google vagy Facebook gombra.
 5. A sikeres felhasználói azonosítás után a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználói felületre.

mindigTV GO bejelentkezés mobiltelefonon

mindigTV GO belépés

Elfelejtett jelszó, belépési problémák

 1. A fent ismertetett belépési folyamatot kezdjük el a ‘Bejelentkezés’ gombra kattintva.
 2. A belépési képernyőn kattintsunk az ‘Elfelejtett jelszó?’ linkre.
 3. Írjuk be a regisztráció során megadott e-mail címünket, majd kattintsunk a ‘Beküldés’ gombra.
 4. A rendszer automatikus üzenetet küld e-mail címünkre az új jelszó beállításához szükséges információkkal.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: mindigtvgo.hu