Skype regisztráció, skype fiók regisztrálás

Hirdetés

A Skype ma már jóval több, mint a cég megalakulásakor. Nem csak peer-to-peer VoIP-alapú csevegéseket kezdeményezhetünk rajta, kvázi interneten keresztül működő telefonként is használva azt, hanem rengeteg egyéb szolgáltatást is kínál napjainkban: A Skype segítségével megtanulhatunk egy adott nyelvet, értekezleteket tarthatunk, vagy éppen munkatársainkkal közösen végezhetjük a munkánkat. Gyakorlatilag bármire képes lehet, ami mindennapos tevékenységeinek a része.  A Skype ingyenes, ha a Skype többi felhasználójával folytatott beszélgetéshez, csevegőüzenetek küldéséhez és a velük való kapcsolattartáshoz használjuk. A Skype legújabb verziójával még a csoportos videóhívást is kipróbálhatjuk.

A Skype telepítésekor kiválaszthatjuk, hogy milyen eszközön szeretnénk a szoftvert használni – ez lehet a telefonunk, a számítógépünk, vagy egy, a Skype használatára képes tévékészülék is.

A Skype fiók regisztráció menete

  1. Első lépésként nyissuk meg a Skype weboldalát erre a linkre kattintva.
  2. A megnyíló oldal jobb felső sarkában klikkeljünk a ‘bejelentkezés’ linkre
  3. A leomló menüsorból válasszuk az utolsó sorban található ‘Regisztráljon’ linket, kattintsunk rá.
  4. Következő lépésként mobiltelefon számunkat vagy e-mail címünket és jelszavunkat kell megadnunk.
  5. Telefonszámunkat megadva még tovább haladva a regisztrációval a megnyíló oldalon vezeték és keresztnevünk megadása következik.
  6. A Skype (Microsoft) ellenőrző kódot küld a megadott mobil számra, amelyet következő lépésként meg kell adnunk.
  7. Ezzel el is készült Skype fiókunk, a rendszer átirányít a webes felületre, ahol akár a böngészőnkből is használhatjuk a szolgáltatást külön szoftver telepítés nélkül.

Skype fiók regisztráció

A Skype regisztrációs oldal kezdőképe