E.ON belépés, villanyóra diktálás online

A havi villanyáram fogyasztási mennyiség alapján létrejött áramszámla kiállításának feltétele a villanyóra mérőállás bejelentése. Az E.ON erre többféle lehetőséget kínál, amelyek közül az alábbiakban az online villanyóra diktálás belépési folyamatát ismertetjük.


Fontos

 • Villanyóra diktálásra csak a hónap egy meghatározott időszakában van lehetőség.
 • Online ügyfélszolgálat regisztrációval rendelkező felhasználók a felületre történő bejelentkezés után értesítést kérhetnek a diktálási időszakról  a ‘ Beállítások/Értesítések, adatkezelési nyilatkozat’ menüpontra kattintva.
 • A diktálást elvégezhetjük az Online Ügyfélszolgálat felületén, az E.ON mobil applikáció használatával, sms-ben vagy telefonon.

E.ON belépés asztali számítógépen

 1. A villanyóra diktálás megkezdéséhez nyissuk meg az E.ON Online Ügyfélszolgáltat oldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://e-portal.eon-hungaria.com/ugyintezes linket és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt..
 2. Az Online Ügyfélszolgálat oldalának betöltése után írjuk be a regisztráció során megadott e-mail címünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Belépés’ gombra.
 3. A belépéshez választhatjuk továbbá a Facebook fiókkal történő azonosítást, illetve a KAÜ (Központi Azonosítási Ügynök) opciót is.
 4. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, illetve sikeresen azonosítottuk magunkat a Facebook vagy KAÜ használatával, elkezdhetjük a mérőállás diktálást a regisztrált felhasználói felületen.

A belépés megkezdése az E.ON Online Ügyfélszolgálat oldalán

E.ON villanyóra állás diktálás belépés

Bejelentkezés mobileszközökön

Az E.ON villanyóra diktálást mobileszközön az E.ON Ügyfélszolgálat applikáció segítségével végezhetjük el. Az applikáció elérhető a Google Play illetve az Apples Store felületén.

 1. Töltsük le az E.ON Ügyfélszolgálat applikációt, és indítsuk el mobiltelefonunkon, tabletünkön.
 2. Az applikáció megnyitása után írjuk be az E.ON Ügyfélszolgálat regisztrációjakor megadott e-mail címünket és jelszavunkat.
 3. A sikeres belépés után beküldhetjük a mérőállást manuálisan beírva az adatokat, vagy a fényképes leolvasás opciót használva.

Elfelejtett jelszó, belépési problémák

 1. Amennyiben elfelejtettük jelszavunkat, kezdjük meg a belépési folyamatot a fent ismertetett módon.
 2. Az Online Ügyfélszolgálat kezdőoldalán kattintsunk az ‘Elfelejtette a jelszavát?’ linkre a ‘Belépés’ gomb mellett.
 3. A következő lépésben adjuk meg a regisztráció során használt e-mail címünket és kattintsunk a ‘Küldés’ gombra.
 4. A rendszer automatikus e-mailt küld a részünkre, amely tartalmazza az új jelszó beállításához szükséges információkat.

Új jelszó igénylése az E.ON Ügyfélszolgálat felületén

E.ON Ügyfélszolgálat Online, új jelszó beállítása

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: e-portal.eon-hungaria.com, e-portal.eon-hungaria.com/ugyintezes