Google Classroom belépés

Hirdetés

A Google Classroom belépés részletes ismertetője olvasható az alábbiakban. A Google Classroom (Tanterem) a Google Dokumentumok, a Drive és a Gmail együttes erejével segíti a tanárok munkáját, hogy papír nélkül készíthessék el és gyűjthessék össze a diákoknak szánt feladatokat. Azonnal láthatják, hogy ki készült el a kiadott feladatokkal, és ki nem, valamint közvetlenül valós időben jelezhetnek vissza az egyes diákoknak.


Hogyan jelentkezhetek be a Google Classroom fiókomba?

A Google Classroom fiókba háromféle Google fióktípussal jelentkezhetünk be. Üzleti és iskolai fiók adatainkkal, amelyet az intézmény vagy az iskola IT adminisztrátora ad meg a részünkre, vagy szermélyes Google fiókunkkal. Az alábbi három fiótípus valamelyikével tehát beléphetünk a felületre:

  1. Google School account, azaz Google iskolai fiók használatával a Google Classroom belépési oldalán.
  2. Személyes Google fiók adatainkkal a Google Classroom belépési oldalán. A Google fiók létrehozásáról itt olvashatsz bővebben.
  3. A Google G-suite fiók adatainkkal a Google Classroom belépési oldalán

Fontos! Tizenhárom éves életkor alatt a gyermekek részére a szülő létrehozhat Google fiókot, amelyet a Family link szolgáltatáson keresztül beállíthat a tanulónak.Google classroom belépési képernyő