Google Classroom belépés

Hirdetés

A Google Classroom belépés részletes ismertetője olvasható az alábbiakban. A Google Classroom (Tanterem) a Google Dokumentumok, a Drive és a Gmail együttes erejével segíti a tanárok munkáját annak érdekében, hogy papír nélkül készíthessék el és gyűjthessék össze a diákoknak szánt feladatokat. Azonnal láthatják, hogy ki készült el a kiadott feladatokkal, és ki nem, valamint közvetlenül valós időben jelezhetnek vissza az egyes diákoknak.


Google Classroom belépés az online oktatási rendszer használatához

A Google Classroom fiókba háromféle Google fióktípussal jelentkezhetünk be. Üzleti és iskolai fiók adatainkkal, amelyet az intézmény vagy az iskola IT adminisztrátora ad meg a részünkre, vagy személyes Google fiókunkkal. Az alábbi három fióktípus valamelyikével tehát beléphetünk a felületre:

  1. Google School account (fiók), azaz Google iskolai fiók használatával a Google Classroom belépési oldalán.
  2. Személyes Google fiók adatainkkal a Google Classroom belépési oldalán. A Google fiók létrehozásáról itt olvashatsz bővebben.
  3. A Google G-suite fiók adatainkkal a Google Classroom belépési oldalán

Fontos! Tizenhárom éves életkor alatt a gyermekek részére a szülő létrehozhat Google fiókot, amelyet a Family link szolgáltatáson keresztül beállíthat a tanulónak.A Google Classroom belépés képernyője

A Google Classroom kurzuskódokról

A Google Classroom bejelentkezéshez szükséges kurzuskódokat a diákok részére az oktatóknak kell elküldeniük, ezekkel be tudnak lépni a Google Classroom kurzusokra. Egy felhasználó összesen 100 kurzuson vehet részt, a napi maximum limit a kurzusoknál 30. A G Suite for Education alkalmazás használatával a kurzusokra korlátlan számban jelentkezhetünk.