Police.hu ügyintézés belépés, bejelentkezés

A Police.hu ügyintézési portál a Rendőrség online űrlapkezelő és ügyintézési rendszere, amely lehetőséget nyújt az Ügyfelek számára az elektronikus űrlapok kitöltésére, dokumentumok azonnali csatolására, beadványok feldolgozási státuszának követésére egy interaktív, felhasználóbarát felületen. Az alábbiakban a Police.hu ügyintézés belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Police.hu ügyintézés belépés asztali számítógépen

  1. Nyissuk meg a Police.hu ügyintézési felületét erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://ugyintezes.police.hu webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. Fogadjuk el az oldal alján megjelenő sütikezelési szabályzatot (cookies).
  3. Kattintsunk a weboldal tetején a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  4. A rendszer automatikusan átirányít az Ügyfélkapu bejelentkezési oldalára, itt válasszunk az azonosítási módok közül (pl. Ügyfélkapu, Ügyfélkapu+) és lépjünk be.
  5. A sikeres azonosítást követően a rendszer visszairányít a police.hu ügyintézési oldalára, ahol megkezdhetjük az űrlap kitöltését, vagy tájékozódhatunk ügyeink jelenlegi állásáról.

Regisztráció az online felületen


Bejelentkezés mobiltelefonon, tableten

A police.hu ügyintézési platformja mobileszközökön is a https://ugyintezes.police.hu webcímen érhető el, külön applikáció egyelőre nem áll rendelkezésre a felhasználók számára. A portál böngészőfüggetlen kialakításának köszönhetően az ügyintézési portálon a képernyőmérethez alkalmazkodó módon jelenik meg a tartalom.

Elfelejtett jelszó, belépési problémák

Az ügyintézéshez a belépés az Ügyfélkapu használatához kötött. A bejelentkezési problémák megoldása a választott azonosítási módtól függ, az Ügyfélkapu belépés hibaelhárításáról itt írtunk bővebben.

Kapcsolódó oldalak