Raiffeisen DirektNet belépés, DirektNet bejelentkezés

A Raiffeisen DirektNet a Raiffeisen Bank szolgáltatása, ahol pénzügyeinket kényelmesen, online intézhetjük a hét minden napján, a nap 24 órájában. Az online banki rendszer elsősorban magánszemélyeknek és kisebb forgalmat lebonyolító cégek részére jelent virtuális megoldást a pénzügyi műveletek elvégzéséhez. A DirektNet oldalán az alábbi tranzakciókra van lehetőség : átutalások indítása, számlatörténet lekérdezése, mobilegyenleg feltöltése, számlafizetés, számlakivonat letöltése, értékpapír ügyletek, brókerszolgáltatások, beleértve az értékpapírok adás-vételét, megtakarítások lekötése és a lekötések megszüntetése. Az alábbiakban a Raiffeisen DirektNet belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Raiffeisen DirektNet belépés asztali számítógépen

A DirektNet első használata előtt aktiválni kell a szolgáltatást a www.raiffeisen.hu portálon. Ennek menetéről szintén olvashat oldalunkon.

 1. A Raiffeisen DirektNet oldal megnyitásához kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a www.raiffeisen.hu címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. A bejelentkezés első lépéseként vigyük a kurzort a nyitó oldal felső részén található ‘Internetbank belépés’ gombra, majd kattintsunk a legördülő opciók közül a ‘DirektNet‘ almenüpontra.
 3. A megnyíló oldalon írjuk be 8 számjegyű Direkt Azonosítónkat, majd kattintsunk a ‘Tovább” gombra.
 4. Ha rendelkezünk DirektNet mobil applikációval, illetve Mobil-tokennel, akkor a bank erről a bejelentkezésről értesítést küld a mobiltelefonunkra. Nyissuk meg az értesítést, és hagyjuk jóvá a belépést. (A művelet egy 5 jegyű hitelesítési azonosítót kap.)
 5. Amennyiben a ‘Bejelentkezés másik eszközzel’ opciót választjuk, SMS-ben kapjuk meg a belépéshez szükséges ellenőrző kódot. Ebben az esetben a Direkt Azonosító mellett adjuk meg jelszavunkat is, majd kattintsunk a ‘Kód kérése’ gombra.
 6. Ha helyes adatokat adtunk meg, sikeresen bejelentkezhetünk az online felületre.

Raiffeisen DirektNet aktiválás

 1. A DirektNet első használata előtt aktiválnunk kell a szolgáltatást a www.raiffeisen.hu portálon.
 2. Az aktiválásához nyissuk meg a www.raiffeisen.hu/direktnet oldalt, vagy kattintsunk erre a linkre.
 3. A megnyíló oldalon kattintsunk a jobb oldali ‘Aktiválás’ gombra.
 4. Ezután írjuk be a megfelelő mezőbe a banktól kapott 8 számjegyű Direkt Azonosítónkat, és a mobiltelefonunkra SMS-ben érkezett egyszer használatos, számokból álló Aktiváló PIN kódot. (Az SMS az általunk megadott, a bank nyilvántartásában szereplő mobilszámra érkezik.)
 5. A ‘Tovább’ gomb megnyomása után adjunk meg egy általunk választott minimum 8 karakterből álló bejelentkezési jelszót.
 6. A jelszót írjuk be még egyszer a ‘Jelszó megerősítése’ mezőbe, majd kattintsunk az ‘Aktiválás’ gombra. (A sikeres aktiválás után az SMS-ben küldött aktiváló kód érvényét veszti.)
 7. A sikeres aktiválást követően a rendszer felajánlja a DirektNet szolgáltatásba való bejelentkezést, amihez használjuk  8 számjegyű Direkt Azonosítónkat és az általunk választott jelszót.

A nyolc számjegyű Raiffeisen Direkt Azonosító beírása

A DirektNet azonosító megadása a Raiffeisen Bank online bejelentkezési felületén

Bejelentkezés másik eszközzel a DirektNet felületére

Bejelentkezés másik eszközzel a Raiffeisen Bank DirektNet felületére

SMS kód kérése és megadása a DirektNet felülethez

SMS kód kérése a Raiffeisen Bank DirektNet felületéhez

Új jelszó igénylése, jelszó módosítása

Ha elfelejtettük jelszavunkat, és újat szeretnénk beállítani, egyszer használatos DirektNet aktiváló PIN kódot kell igényelnünk. Ezt megtehetjük a 06-80-488-588-as telefonszámon (2-4-es menüpont), vagy valamelyik bankfiókban személyesen. Ha a Direkt Azonosítót is elfelejtettük, mindenképpen személyesen kell felkeresnünk valamelyik Raiffeisen Bank fiókot, ahol hivatalos irataink alapján azonosítanak bennünket, és új Azonosítót készítenek számunkra.

 1. Nyissuk meg a Raiffeisen Bank weboldalát, ezután a fejlécen vigyük a kurzort az ‘Internetbank belépés‘ fülre, majd a legördülő opciók közül kattintsunk a ‘DirektNet‘ menüpontra.
 2. A megnyíló belépési oldalon írjuk be 8 számjegyű Direkt Azonosítónkat, és kattintsunk a ‘Tovább’ gombra.
 3. Következő lépésben klikkeljünk az ‘Elfelejtett jelszó’ linkre.
 4. A megnyíló oldalon írjuk be Direkt Azonosítónkat, az aktiváló PIN kódot, és kattintsunk a ‘Tovább’ gombra.
 5. Ezek után adjuk meg az általunk választott új jelszót.

Elfelejtett jelszó – Raiffeisen DirektNet jelszó igénylés

Elfelejtett jelszó újraigénylése a Raiffeisen DirektNet szolgáltatásnál

Kapcsolódó oldalak