Tesco online bevásárlás belépés, Tesco online bevásárlás bejelentkezés

 A Tesco 1995-ben nyitotta első egységét Magyarországon, jelenleg több, mint 200 boltot üzemeltet, ezzel hazánk legnagyobb hipermarket/kiskereskedelmi láncának számít. Az online bevásárlás szolgáltatás bevezetésével az otthoni internetes vásárlás kényelmét élvezhetjük az áruházakban megszokott kedvező árakkal és akciókkal. Az online bevásárlás szolgáltatás Budapesten és 4 vidéki nagyvárosban- Szegeden, Győrben, Székesfehérváron és Veszprémben -, illetve vonzáskörzetükben érhető el. Az alábbiakban a Tesco online bevásárlás belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Tesco online bevásárlás belépés asztali számítógépen

 1. A Tesco online bevásárlás megkezdéséhez, és az ehhez szükséges belépéshez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://bevasarlas.tesco.hu webcímet.
 2. Fogadjuk el a sütiszabályzatot (cookies), majd kattintsunk az oldal felső menüjében vagy az oldal középső részén a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 3. Adjuk meg a regisztráció során a fiókunk létrehozásához használt e-mail címet és jelszót, majd ismét kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 4. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználók számára biztosított felületre. A belépéshez használt adatainkkal a Tesco Otthonról és a Tesco Doboz Webáruház szolgáltatások asztali felületéhez, mobilra optimalizált oldalához, ill. mobil alkalmazásához is hozzáférhetünk.

A belépési folyamat megkezdése

Tesco online bevásárlás, belépés

Bejelentkezés mobiltelefonon, táblagépen

A Tesco online bevásárlás lebonyolítását mobileszközökön legegyszerűbben a mobil applikáció letöltésével végezhetjük el. A mobilapplikáció elérhető a Google Play és az Apple Store felületein.

 1. Mobileszközökön indítsuk el a letöltött Tesco applikációt az alkalmazás ikonjára koppintva.
 2. A megnyíló applikáció kezdőképernyőjének felső sávjában válasszuk a felhasználó ikont, nyomjunk rá.
 3. Írjuk be a belépési adatainkat, és nyomjunk a ‘Bejelentkezés gombra.

Elfelejtett jelszó, belépési problémák

 1. Amennyiben elfelejtettük jelszavunkat, kezdjük meg a belépési folyamatot a fentebb ismertetett módon.
 2. A bejelentkezési oldalon kattintsunk a ‘Jelszó’ mező alatt található ‘Elfelejtetted a jelszavad?’ linkre.
 3. Adjuk meg a Tesco online regisztráció során használt e-mail címünket, majd kattintsunk a ‘Jelszó megváltoztatása’ gombra.
 4. A rendszer automatikus e-mailt küld címünkre, amely tartalmazza a belépéshez szükséges új jelszó elkészítéséhez az információkat.

A belépési oldal képernyőképe

Tesco online bevásárlás belépési adatok beírása, új jelszó igénylése

Tájékoztató az online bevásárlásról


Tesco online bevásárlás belépési ablak és az új jelszó igénylése link

Belépés, és új jelszó igénylése a Tesco online felületén.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: bevasarlas.tesco.hu