SPAR online shop belépés, bejelentkezés

A SPAR Magyarország hosszú múltra tekint vissza Magyarország kiskereskedelmi piacán. Az áruházlánc online shopjának indulása lehetővé tette, hogy a SPAR tovább bővítse jelenlétét a virtuális térben és még kényelmesebbé tegye a vásárlási élményt a magyar fogyasztók számára. Az alábbiakban a SPAR online shop belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

SPAR online shop belépés asztali számítógépen

 1. Látogassunk el a SPAR online shop weboldalára erre a linkre kattintva, vagy nyissuk meg a webböngészőt, és írjuk be a https://www.spar.hu/onlineshop/ webcímet a keresősávba, és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. Miután megnyitottuk a főoldalt, fogadjuk el a sütikezelési szabályzatot, majd írjuk be a felpattanó ablakba irányítószámunkat és kattintsunk a ‘Vásárlás folytatása’ gombra.
 3. A weboldal felső részén, a menüsorban kattintsunk a ‘vásárló‘ ikonra, amely a bejelentkezési oldalt nyitja meg.
 4. Írjuk be a ‘már van SPAR fiókom‘ blokkban a bal oldalon a regisztráció során megadott e-mail címünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Bejelentkezés‘ gombra. Amennyiben a MySPAR applikációban már regisztráltunk,  az ott megadott bejelentkezési adatainkat használjuk a belépéshez!
 5. Amennyiben helyesen adtuk meg a belépéshez szükséges adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználói felületre.

Belépés a SPAR online shop weboldalára

SPAR online shop belépés

Bejelentkezés mobileszközök használatával

A SPAR online shop használata mobileszközökön külön mobil applikáció letöltése nélkül erre a linkre kattintva, vagy a https://www.spar.hu/onlineshop/ webcímen ajánlott.

A belépési folyamat a fent ismertetett módon történik, egyetlen eltéréssel. Mobileszközökön a ‘Belépés’ opciót a jobb felső sarokban található hamburger-menüre nyomva érhetjük el.


Belépés mobil applikáció használatával

SPAR online shop belépés mobileszközökön

Elfelejtett jelszó, új jelszó a belépéshez

 1. Nyissuk meg a SPAR online shop weboldaláyt erre a linkre kattintva.
 2. Ha első alkalommal járunk az oldalon, fogadjuk el a sütikezelési szabályzatot, majd írjuk be a felpattanó ablakba irányítószámunkat, majd kattintsunk a ‘Vásárlás folytatása’ gombra.
 3. A weboldal felső részén, a menüsorban kattintsunk a ‘vásárló‘ ikonra, amely a bejelentkezési oldalt nyitja meg.
 4. A ‘már van SPAR fiókom‘ blokkban a bal oldalon kattintsunk a jelszóbeíró mező alatt az ‘Elfelejtett jelszó‘ linkre.
 5. Írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket, majd kattintsunk a ‘Jelszó visszaállítása‘ gombra.
 6. A rendszer automatikus üzenetet küld a részünkre, amely tartalmazza a jelszó visszaállításához szükséges információkat.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: spar.hu/onlineshop, spar.hu/onlineshop