Vinted regisztráció, Vinted fiók készítése

A Vinted Magyarország feltörekvő online értékesítési platformja, amely elsősorban magánszemélyek által kínált minőségi használt ruhák adás-vételével alapozta meg népszerűségét. A Vinted Európában piacvezető szolgáltatása már több, mint 100 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik. A következőkben a Vinted regisztráció folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.


Vinted regisztráció asztali számítógépen

 1. A Vinted kezdőoldalát erre a linkre kattintva nyissuk meg, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.vinted.hu/ webcímet. és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. Fogadjuk el az oldal alján a sütiszabályzatot, ezt követően klikkeljünk az oldal tetején a ‘Regisztrálás, bejelentkezés’ gombra.
 3. Válasszuk ki a Facebook, Google, Apple regisztrációs módok egyikét , vagy kattintsunk az az ablak alján található ‘e-mail‘ linkre a regisztrációs e-mail címmel történő bejelentkezéshez .
 4. Közösségi média fiókkal regisztrálni a Facebook, Google vagy Apple fiók adatokkal lehetséges. Ha a hagyományos regisztrációs módot választjuk, akkor ezeket az adatokat kéri a rendszer: teljes név, felhasználó név, e-mail cím, jelszó.
 5. Miután megadtuk adatainkat és elfogadtuk az áltaános szerződési feltételeket, valamint az adatvédelmi szabályzatot a regisztrációs űrlap alján a kockákba kattintva, klikkeljünk a ‘Folytatás’ gombra.
 6. Az e-mailen keresztül regisztráció használatakor a regisztrációt aktiváljuk az e-mail címünkre kiküldött linken keresztül.

Regisztráció indítása a Vinted weboldalán


Regisztrációs mezők Vinted fiók készítéséhez

Regisztráció mobiltelefonon, tableten

A Vinted mobilapplikáció elérhető a Google Play illetve az Apple Store felületén .

 1. Töltsük le, és telepítsük a Vinted applikációt mobiltelefonunkra, tabletünkre.
 2. Nyissuk meg az alkalmazást az alkalmazás ikonjára nyomva.
 3. Nyomjunk a ‘Regisztrálás a Vinted rendszerébe‘ gombra.
 4. Végezzük el a regisztrációt közösségi média fiókunkom keresztül (Facebook, Google, Apple), vagy nyomjunk az ‘e-mail‘ linkre és kezdjük meg a regisztrációt.
 5. Töltsük ki a regisztrációs űrlapot.
 6. Ha az e-mail opciót választottuk a regisztrációhoz, aktiváljuk regisztrációnkat a megadott e-mail címünkre kiküldött automatikus üzeneten keresztül.

Kapcsolódó oldalak