Vinted belépés, Vinted bejelentkezés

A 2008-ban Vilniusban alapított Vinted Magyarország egyik legnépszerűbb online értékesístési platformja, elsősorban magánszemélyek által kínált használt ruhák kereskedelmével alapozta meg népszerűségét. A Vinted jelenleg már 25 országban van jelen, regisztrált felhasználóinak száma meghaladja a 100 milliót. Az alábbiakban a Vinted belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.


Vinted belépés asztali számítógépen

 1. Nyissuk meg a Vinted magyar nyelvű weboldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.vinted.hu/ webcímet. és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. A kezdőoldal megnyitása után fogadjuk el az oldal alján a sütiszabályzatot (cookies), majd klikkeljünk az oldal tetején a ‘Regisztrálás, bejelentkezés’ gombra.
 3. Kattintsunk a felpattanó ablak alsó részén a ‘Bejelentkezés‘ linkre.
 4. Válasszuk ki a Facebook, Google, Apple belépési módok egyikét , vagy kattintsunk az az ablak alján található ‘e-mail‘ linkre a regisztrációs e-mail címmel történő bejelentkezéshez .
 5. Közösségi média fiókkal bejelentkezni a Facebook, Google vagy Apple fiók adatokkal lehet a rendszerbe. Ha a klasszikus belépési módot választjuk, akkor a regisztráció során megadott e-mail címünket vagy felhasználónevünket és jelszavunkat írjuk be az ‘e-mail’ linkre kattintás után és kattintsunk a ‘Folytatás’ gombra.
 6. Ha helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer beléptet a regisztrált felhasználói felületre.

A belépési folyamat megkezdése a Vinted weboldalán

Vinted belépési módok


Belépés mobiltelefonon, tableten

A Vinted mobileszközökön optimálisan a Vinted mobilapplikáció letöltésével használható. A Vinted app elérhető a Google Play illetve az Apple Store felületén is.

 1. Töltsük le, és telepítsük mobileszközünkre a Vinted applikációt.
 2. Nyissuk meg az app-ot az alkalmazás ikonjára nyomva.
 3. Nyomjunk a ‘Már rendelkezem fiókal‘ gombra.
 4. Végezzük el a bejelentkezést közösségi média fiókunkom keresztül (Facebook, Google, Apple), vagy nyomjunk az ‘e-mail‘ linkre és jelentkezzünk be a regisztráció során megadott e-mail címünkkel vagy felhasználói nevünkel és jelszavunkkal.

Bejelentkezés a mobil applikációba

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

 1. Nyissuk meg a belépési ablakot a fentebb ismertetett belépési folyamat szerint.
 2. A belépési ablakban kattintsunk az ‘e-mail‘ linkre.
 3. A megnyíló ablak alján kattintsunk az ‘Elfelejtette a jelszavát?’ linkre.
 4. Írjuk be a regisztráció során megadott e-mail címünket, majd kattintsunk a ‘Folytatás‘ gombra.
 5. A rendszer automatikus e-mail üzenetet küld a részünkre, amely tartalmazza az új jelszó beállításához szükséges tudnivalókat.

Új jelszó készítésének kezdő lépése

Kapcsolódó oldalak