eMAG regisztráció, eMAG fiók létrehozása

A 2001-ben alapított romániai székhelyű eMAG keleti szomszédunk egyik leggyorsabban növekedő vállalkozása, a cég jelenlegi értéke már 1 milliárd euró fölötti, amellyel első helyen szerepel a legértékesebb Román cégek listáján. Hazánkban is az online kereskedelmi piac meghatározó szereplője, amely az Edigital-al történt egyesülése után tovább erősödött. Az alábbiakban az eMAG regisztráció lépéseit ismertetjük.


eMAG regisztráció asztali számítógépen

 1. Nyissuk meg az eMAG kezdőoldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.emag.hu webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. Miután megnyitottuk az eMAG főoldalát, fogadjuk el a sütiszabályzatot (cookies) az oldal alján az ‘Összes elfogadása’ gombra kattintva.
 3. A felső menüsor jobb oldalán kattintsunk a ‘Saját fiók’ -ra , majd a leomló menüben kattintsunk az ‘Új fiók létrehozása‘ linkre.
 4. Adjuk meg az e-mail címünket, amelyet majd a későbbiekben a belépéshez használni fogunk, ls kattintsunk a ‘Folytasd’ gombra.
 5. Adjuk meg a vezeték és keresztnevünket, a jelszavunkat, és a regisztrációs oldal alján fogadjuk el az Általános Szerződési Feltételeket a négyzetbe kattintva.
 6. Klikeljünk a ‘Folytasd” gombra.
 7. A rendszer automatikus e-mailt küld részünkre arra a címre, amelyet a regisztrációs folyamat kezdetekor megadtunk. Az e-mailben található aktiváló linkkel véglegesítsük regisztrációnkat.

Regisztráció az online felületen


E-mail cím megadása a regisztráció során


Regisztrációs adatlap


Regisztráció mobiltelefonon, tableten

Mobileszközökön az eMAG felületére a fenti folyamatot követve regisztrálhatunk a https://www.emag.hu webcímet megnyitva. Amennyiben az eMAG mobil applikációját használnánk, az appokat töltsük le a Google Play vagy Apple Store weboldalakról.

 1. Nyissuk meg az eMAG applikációt az app ikonjára nyomva.
 2. Az applikáció alsó részén nyomjunk a ‘Belépés/ Új fiók’ opcióra.
 3. A megnyíló oldalon nyomjunk az ‘Új ügyfél vagyok’ gombra.
 4. Adjuk meg a következő adatokat: e-mail cím, jelszó, név.
 5. Nyomjunk az ‘Új felhasználó létrehozása’ gombra.

A regisztráció megkezdése az applikációban

Új fiók regisztrációja

Kapcsolódó oldalak