E-felvételi belépés, E-felvételi bejelentkezés

Az E-felvételi a felv.hu online jelentkezési rendszere, amelynek segítségével egyszerűen, kényelmesen, és ne mutolsó sorban gyorsan adhatja be jelentkezését a pályázó a felsőoktatási intézményekbe. Az E-felvételi nem csak a jelentkezéshez, hanem az azt követő ügyintézéshez is használható. A jelentkezési időszak lezárulta után, valamint a jelentkezői adatainak feldolgozását követően az E-felvételi online felületén ügyintézésre is lehetőség van (dokumentumfeltöltés, egyszeri sorrendmódosítás, adatmódosítás). Az alábbiakban az E-felvételi belépés folyamatát ismertetjük.


Fontos!

Az E-felvételi csak a felvételi eljárások megadott szakaszaiban érhető el.


E-felvételi belépés asztali számítógépen

  1. Nyissuk meg az E-felvételi kezdőoldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. Miután megnyitottuk az E-felvételi kezdőoldalát, kattintsunk az oldal közepén a ‘Belépek‘ gombra.
  3. A belépési oldalon a bejelentkezéshez használhatjuk a felvi.hu-s regisztráció során megadott e-mail címünket és jelszavunkat, vagy az Ügyfélkapu azonosítónkat. Előbbi esetben a ‘belépés‘, utóbbi esetben a ‘belépés Ügyfélkapuval‘ gombra kattintsunk.
  4. Ügyfélkapus azonosítás esetén a rendszer automatikusan a KAÜ (Köüzponti Azonosítási Ügynök) belépési oldalára irányít, itt szükséges megadnunk ügyfélkapus belépési adatainkat.
  5. Amennyiben sikeresen azonosítottuk magunkat, a rendszer automatikusan megnyitja a regisztrált felhasználók számára elérhető online felületet.

Belépés az E-felvételi kezdőoldalán

E-felvételi belépési opciók


Bejelentkezés mobiltelefonon, tableten

Mobileszközökön az E-felvételi számára még nem készült önálló mobiltelefonos applikáció. A portál böngészőfüggetlen kialakításának köszönhetően a https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli webcímen a képernyőmérethez alkalmazkodó módon jelenik meg a tartalom.

Kapcsolódó oldalak