eBEV belépés, eBEV bejelentkezés

Az eBEV, teljes nevén az elektronikus bevallásbefogadó rendszer a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által üzemeltetett webes alkalmazás. Az eBEV portálon lehetőségünk van folyószámlánk lekérdezésére, adóbevallások jóváhagyására, nyugta letöltésére, üzenetek letöltésére, jogosultságok lekérdezésére (ellenőrizhetjük, mely adóalanyokhoz, milyen jogosultságokkal rendelkezik), hibalista lekérdezésére.

Az alábbiakban az eBEV belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.


A NAV ügyfélportál (ÜPO) fokozatosan váltja le az eBEV-et, a két felület kezdetben párhuzamosan működik, biztosítva a felhasználók kényelmes és biztonságos átállását. Az Ügyfélportál a Windows, Android, iOS operációs rendszerekből is működik, mobileszközökre is optimalizált. 

eBEV belépés asztali számítógépen

  1. Az eBEV portál megnyitásához kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://ebev.nav.gov.hu címet és nyomjunk az ‘Enter’ billentyűre.
  2. Miután megnyitottuk az eBEV főoldalát, kattintsunk az oldal közepén található ‘Bejelentkezés KAÜ-vel‘ gombra.
  3. A rendszer a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) oldalára irányít, ahol választhatunk a belépési módok közül: Ügyfélkapu, Ügyfélkapu +, telefonos azonosítás, arcképes azonosítás, elektronikus személyi igazolvány.
  4. Végezzük el az azonosítást a választott azonosítási módnak megfelelően.
  5. A sikeres azonosítást követően a rendszer visszairányítja a felhasználót az eBEV portál regisztrált felhasználók számára létrehozott felületére.

Belépés az eBEV az online felületén


Bejelentkezés mobiltelefonon, tableten

Az eBEV portál mobiltelefonos applikációja nem áll rendelkezésre.

Kapcsolódó oldalak