Disney Plus regisztráció, Disney + fiók

A Disney+ egy online streaming szolgáltatás, amely exkluzív tartalmakkal és kedvezményekkel várja az előfizetőket. Ha szeretnénk hozzáférni a Disney és a Pixar filmekhez, a Marvel és a Star Wars univerzumokhoz, valamint a National Geographic tartalmakhoz, akkor a Disney+ előfizetés a tökéletes megoldás. A Disney+ szolgáltatás bármilyen okostelefonon, táblagépen, számítógépen, okostévén és streaming eszközön elérhető. Az alkalmazás támogatja az iOS-t, az Androidot, az Amazon Fire-t, a Chromecast-ot, az Apple TV-t és a Samsung Smart TV-t. Ebben a bejegyzésben részletesen bemutatjuk a Disney+ regisztrációs folyamatát, lépésről lépésre.

Disney Plus regisztráció asztali számítógépen, Disney + fiók létrehozása

 1. Először is látogassunk el a Disney+ weboldalára ide kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.disneyplus.com címet.
 2. A regisztrációs folyamat megkezdéséhez írjuk be az e-mail címünket a kezdőoldal közepén található e-mail mezőbe, majd kattintsunk a ‘Folytatás’ gombra.
 3. A megnyíló oldalon fogadjuk el a felhasználási feltételeket, és kattintsunk az ‘Elfogadás és folytatás’ gombra.
 4. A következő oldalon adjuk meg jelszavunkat. A jelszó legyen legalább 6 karakter hosszú, tartalmazzon kis- és nagybetűket, valamint különleges karaktert. Kattintsunk a ‘Folytatás’ gombra.
 5. A regisztráció utolsó lépésében válasszunk előfizetési típust (havi vagy éves), adjuk meg a fizetési adatainkat és kattintsunk az ‘Elfogadás és előfizetés’ gombra.

Ne feledjük, hogy a szolgáltatás használatához stabil internetkapcsolat és legalább egy támogatott eszköz szükséges. Ha bármilyen kérdésünk van a regisztrációs folyamat vagy a Disney+ szolgáltatásaival kapcsolatban, vegyük fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.


A regisztráció megkezdése

Disney Plus regisztráció, fiók létrehozása

Regisztráció mobiltelefonon, tableten

A Disney+ használatát mobileszközökön megkönnyíti a Disney+ applikáció letöltése. Az applikáció elérhető a Google Play és az Apple Store felületeken.

 1. Először is töltsük le a Disney + applikációt mobileszközünkre.
 2. Az applikáció letöltése után nyomjunk rá az applikáció ikonjára és indítsuk el.
 3. Nyomjunk a ‘Regisztráció’ gombra, és adjuk meg az e-mail címünket.
 4. A megnyíló oldalon fogadjuk el a felhasználási feltételeket, majd kattintsunk az ‘Elfogadás és folytatás’ gombra.
 5. A következő oldalon adjuk meg jelszavunkat. A jelszó legyen legalább 6 karakter hosszú, tartalmazzon kis- és nagybetűket, valamint különleges karaktert. Kattintsunk a ‘Folytatás’ gombra.
 6. A regisztráció utolsó lépésében válasszunk előfizetési típust (havi vagy éves), adjuk meg a fizetési adatainkat, végül kattintsunk az ‘Elfogadás és előfizetés’ gombra.

Kérdések és válaszok a Disney + előfizetéssel kapcsolatban

Hogyan lehet lemondani a Disney+ előfizetést?

A Disney+ előfizetést könnyen lehet lemondani az előfizetői fiók beállításain keresztül. Válasszuk a „Fiók” > „Előfizetés” > „Leiratkozás” lépéssort, majd kövessük az utasításokat.

Milyen fizetési módok érhetők el?

A Disney+ előfizetését bankkártyával vagy PayPal-fiókkal lehet kifizetni. A fizetési adatokat a regisztrációs folyamat során kell megadni.

Hogyan lehet módosítani a profil beállításait?

A Disney+ profil beállításai módosíthatók a „Fiók” > „Profil” menüpont alatt.

 

Fotó forrása: disneyplus.com