Disney Plus belépés, Disney Plus bejelentkezés

A Disney+ a Walt Disney Company streamingszolgáltatása, amely 2022. júniusától érhető el Magyarországon is. A Disney+ kínálatában több mint 900 film, 800 sorozat és 150  saját gyártású tartalom szerepel. Az előfizetők hozzáférhetnek a Disney, Marvel, Star Wars, Pixar, National Geographic és Star filmekhez. A Disney+ mobileszközökön, tableteken, webböngészőkben, streaming stickeken, játékkonzolokon, okostévéken és beltéri egységeken is támogatja a streamelést. Az alábbiakban a Disney Plus belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Disney Plus belépés asztali számítógépen

 1. Első lépésben nyissuk meg a Disney+ online felületét erre a  linkre kattintva, vagy írjuk be  böngészőnk címsorába a https://www.disneyplus.com/hu-hu  címet.
 2. Amennyiben korábban már regisztráltunk az oldalra, akkor a belépéshez  kattintsunk a képernyő jobb felső részén található ‘Bejelentkezés’ gombra.
 3. Az új megnyíló oldalon írjuk be  a regisztrációkor  megadott e-mail címünket, majd kattintsunk a ‘Folytatás’ gombra.
 4. A következő oldalon írjuk be a regisztráció során megadott jelszavunkat ügyelve a kis- és nagybetűk helyes használatára, és kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 5. Ha a bejelentkezés során helyesen adtuk meg a kért adatokat(e-mail cím és jelszó), akkor megjelenik a Disney+ nyitóoldala.

Belépési adatok megadása a Disney + felületén

Disney plus bejelentkezés a weboldalra - asztali számítógép nézet

E-mail cím beírása a belépéskor

E-mail cím megadása a belépéshez a Disney+ felületén

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

 1. Nyissuk meg a Disney+ online felületét erre a  linkre kattintva, vagy írjuk be  böngészőnk címsorába a https://www.disneyplus.com/hu-hu  címet.
 2. A megnyíló oldalon kattintsunk a jobb felső sarokban található ‘Bejelentkezés’ gombra, majd az újabb megnyíló oldalon kattintsunk az ‘Elfelejtett jelszó?’ linkre, amelyet a ‘Bejelentkezés’ gomb alatt találunk.
 3. Az új oldal utasítása szerint nyissuk meg a regisztrációkor megadott e-mail címünkhöz tartozó postafiókot, ahová a Disney+ elküld egy 15 percig érvényes hatjegyű hitelesítő kódot. Ez a kód csak egyszer használható.
 4. Ha nem találjuk postafiókunkban  az e-mailt, akkor nézzük meg a Spam (levélszemét) mappát. Ha oda sem érkezett meg az e-mail, akkor válasszuk az ‘E-mail újraküldése’ lehetőséget egy új hatjegyű kód elküldéséhez.
 5. Ezt a hatjegyű kódot írjuk be a megadott mezőbe, majd kattintsunk a ‘Folytatás’ gombra.
 6. A következő oldalon adjuk meg az általunk választott új jelszót.
 7. Ezután eldönthetjük, hogy az összes általunk használt eszközből ki akarunk-e jelentkezni. Ha igen, akkor pipáljuk be a ‘Kijelentkezés az összes eszközről’ opciót, majd kattintsunk a ‘Folytatás’ gombra. (A kijelentkezés az általunk használt eszközön a jelszó módosítása után megtörténik, de a további  eszközökből való kijelentkezés 4 órát is igénybe vehet.)
 8. Ha nem akarunk az összes eszközből kijelentkezni, akkor egyből kattintsunk a ‘Folytatás’ gombra.Ezek után megjelenik a Disney+ kezdő oldala.

Disney+ belépés mobiltelefonon, táblagépen

 1. A Disney+ használatát mobileszközökön megkönnyíti a Disney+ applikáció letöltése. Az applikáció elérhető a Google Play és az Apple Store felületeken.
 2. A bejelentkezéshez nyissuk meg a már letöltöttük applikációt. A kezdő oldalon nyomjuk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 3. A következő oldalon írjuk be a mezőbe a regisztrációkor megadott e-mail címünket, majd koppintsunk a ‘Folytatás’ gombra.
 4. Az új oldalon gépeljük be a regisztrációkor megadott jelszavunkat, ügyelve a kis- és nagybetűk helyes használatára. Ha ellenőriztük a jelszó helyességét, nyomjunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 5. Ezek után kedvünkre válogathatunk a Disney+ kínálatából.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: disneyplus.com, .disneyplus.com