HBO Max regisztráció, HBO Max fiók létrehozása

Az HBO Max online film streaming szolgáltató az HBO saját gyártású műsorai mellett kasszasiker filmeket, kultikus sorozatokat, stand up show-kat, dokumentumfilmeket kínál  előfizetői számára. A folyamatosan frissülő és bővülő, több száz filmből és sorozatból álló filmadatbázis hazánk egyik legnépszerűbb online filmes szolgáltatása. Az alábbiakban az HBO Max regisztráció folyamatáról szóló ismertetőnk olvasható.

HBO Max regisztráció asztali számítógépen

  1. Első lépésben nyissuk meg a HBO Max online felületét erre a  linkre kattintva, vagy írjuk be  böngészőnk címsorába a https://max.com címet.
  2. A kezdőoldal betöltése fogadjuk el a sütikezelésről szóló tájékoztatót az ‘Elfogadás’ gombra kattintva, majd kattintsunk a jobb felső sarokban található ‘Regisztráció’ gombra.
  3. Elsőként válasszunk a havi vagy az éves díjfizetés között, és kattintsunk a ‘Tovább’ gombra.
  4. Töltsük ki az adatlapot, adjuk meg vezeték é skeresztnevünket, e-mail címünket és jelszavunkat, majd klikkeljünk a ‘Fiók létrehozása’ gombra.
  5. Válasszunk fizetési módot, adjuk meg a promóciós kódunkat, amennyiben rendelkezünk ilyennel, végül kattintsunk az ‘Előfizetés indítása’ gombra.

A regisztráció folyamatának megkezdése

HBO Max regisztráció, a regisztrációs folyamat megkezdése asztali számítógépen

HBO Max regisztráció  mobiltelefon, tablet használatával

  1. A HBO Max regisztráció megkezdéséhez töltsük le az HBO Max applikációt. Az applikáció elérhető a Google Play és az Apple Store felületeken.
  2. Letöltés után nyissuk meg az applikációt mobileszközünk kijelzőjén.
  3. Nyomjunk rá a ‘Profil’ ikonra, és válasszuk ki az ‘Előfizetés most’ opciót.
  4. A számlázási időszak és a regisztrációs adatlap kitöltése után válasszuk a ‘Fiók létrehozása’ opciót és fizessünk elő a Google Play-en vagy az Apple szolgáltatásán keresztül.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: hbomax.com