Netflix regisztráció, Netflix előfizetés

A Netflix a világ egyik legnépszerűbb média streaming szolgáltatója, előfizetőként óriási filmes kínálatból választhatjuk ki és tekinthetjük meg az érdeklődésüknek megfelelő filmet online vagy akár saját eszközünkre letöltve offline is. 2019-től a Netflix magyarul is szolgáltat tartalmat, így kedvenc filmjeinket és sorozatainkat anyanyelvünkön is nézhetjük. Az alábbiakban a Netflix regisztráció folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Netflix regisztráció, felhasználói fiók létrehozása asztali számítógépen

  1. A Netflix regisztráció megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.netflix.com/hu/ címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. A Netflix főoldalán megjelenő e-mail cím mezőbe írjuk be azt az e-mail címet, amelyet majd a belépéshez használni szeretnénk, és kattintsunk az ‘Első lépések’ gombra.
  3. Következő lépésben adjuk meg a jelszót, amelyet a Netflix belépéshez használni szeretnénk. A jelszó 6-60 karakter közötti hosszúságú legyen. Kattintsunk a ‘Következő’ gombra.
  4. A megnyíló oldalon válasszunk díjcsomagot. (Ezt a későbbiekben módosíthatjuk is.) A díjcsomag kiválasztása után klikkeljünk a ‘Következő’ gombra.
  5. Ezután válasszuk ki a fizetési módot.
  6. A fizetési információk megadása után kattintsunk az ‘Előfizetés megkezdése’ gombra. Ezzel egyúttal nyilatkozunk arról is, hogy egyetértünk a Felhasználási feltételekkel, elmúltunk 18 évesek, és elfogadjuk az Adatvédelmi nyilatkozatot.
  7. A folyamat végén adjuk meg a mobil telefonszámukat.
  8. A további lépésekben fiókunk beállításait végezhetjük el:  milyen eszközökön szeretnénk nézni a streaming-et (mobil, pc, tablet), milyen nyelv legyen az alapbeállítás, illetve a fiókot használók nevét is megadhatjuk itt.

E-mail cím megadása a Netflix regisztrációhoz

Netflix regisztráció

A regisztráció következő lépése,  jelszó beállítása

A Netflix regisztráció következő lépése,  jelszó beállítása

Jelszó megadása a Netflix regisztráció folyamán

A Netflix regisztráció következő lépése,  jelszó megadása

Díjcsomag választása

A Netflix regisztráció következő lépése,  díjcsomag választása

Fizetési mód kiválasztása

A Netflix regisztráció következő lépése,  fizetési mód kiválasztása
 

Felhasználói fiók létrehozása mobiltelefonon

A Netflix regisztráció megkezdéséhez töltsük le a Netflix mobil applikációt a Google Play áruházból vagy az Apple Store-ból. A regisztráció lépési megegyeznek a fenti ismertetőben olvasható asztali számítógépen történő regisztrációval.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: netflix.com