EESZT röntgenfelvétel megtekintés online

Az EESZT, vagyis az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér a magyar lakosság egészségügyi adatainak tárolására létrehozott online adatbázis. Az EESZT lakossági portálon megtalálhatóak az egészségügyi ellátások során keletkezett leleteink, ambuláns lapjaink, zárójelentéseink, e-beutalóink vagy akár a legfontosabb egészségügyi adatainkat (pl. allergiák, implantátumok) tartalmazó e-Profilunk is, amely akár életmentő lehet.

EESZT röntgenfelvétel megtekintése online

Az EESZT weboldalán a röntgenfelvétele online megtekintése nem lehetséges. A röntgenfelvételek nem elérhetőek az EESZT felületére magánszemélyként bejelentkezve.  Itt beutalók, orvosi receptek, orvos-beteg találkozások összefoglaló dokumentumai, zárójelentések és leletek, személyes egészségügyi profilunk adatai szerepelnek.

Az EESZT felületére a fent felsorolt adatok megtekintéséhez ügyfélkapus azonosítónkkal tudunk belépni. A belépés módjáról itt írtunk bővebben.

Fontos tudni, hogy nemcsak a kezelésünk eredményét tartalmazó zárójelentést vagy ambuláns ellátási lapot van jogunk megkapni, hanem kikérhetjük az összes leletet, vizsgálati anyagot, lázlapot, illetve röntgenfelvételt is a felvételt készítő egészségügyi intézménytől.

Kapcsolódó oldalak