Gmail.hu regisztráció, Gmail.hu fiók regisztrálás

Hirdetés

A Gmail.hu magyar fejlesztésű online levelezőrendszer, a Gmail.hu nem azonos a Gmail.com szolgáltatásával! A Gmail.hu regisztráció módjáról alábbi ismertetőnk szolgál részletes információkkal.

Gmail.hu regisztráció, a Gmail.hu fiók készítésének ismertetője

  1. Nyissuk meg böngészőnkbe gépelve a a https://gmail.hu címet, vagy kattintsunk egyszerűen https://gmail.hu/erre a linkre.
  2. Az oldal megnyitása után a felpattanó ablakban megjelenő adatvédelmi szabályzatot fogadjuk el az ‘Elfogadom’ gombra kattintva.
  3. Klikkeljünk a ‘Regisztráció’ gombra, majd írjuk be a megjelenő űrlap mezőkbe a következő adatokat: teljes név, felhasználó név, jelszó, alternatív (másodlagos) e-mail. Választott jelszavunk 6 és 16 karakterhosszúságú, kizárólag az angol ABC betűít tartalmazó szú lehet, amely tartalmazhatja a .-_ karaktereket is. Amikor elkészültünk, klikkeljünk az űrlap alján a ‘Tovább’ gombra.
  4. Újabb űrlapmezők nyílnak meg, ide a következő adatokat írjuk be: nem, születésnap, foglalkozás, lakóhely. Végül fogadjuk el a felhasználási feltételekt és az adatvédelmi szabályzatot és írjuk be a biztonsági ellenőrzés elvégzéséhez az ellenőrző kódot.
  5. Ismét klikkeljünk a ‘Regisztráció’ gombra, amely után sikeres regisztráció esetén egy új oldalra irányít a rendszer, ahol visszaigazolják a sikeres regisztrációt.
  6. A sikeres regisztrációt követően 120 napunk van a Gmail.hu fiók használatának megkezdéséhez, ellenkező esetben regisztrációnkat törli a rendszer.

Így néz ki a Gmail.hu regisztráció folyamata

A Gmail.hu regisztráció első lépése, itt klikkeljünk a ‘Regisztráció’ gombra.

Hirdetés

A Gmail.hu regisztráció első lépése

A Gmail.hu regisztrációs folyamat második lépése, alapadatok kitöltése

AQ Gmail.hu regisztrációs folyamat második lépése, alapadatok kitöltése

A Gmail.hu fiók regisztráció harmadik lépése, a kiegészítő adatok megadása

A Gmail.hu fiók regisztráció harmadik lépése, a kiegészítő adatok megadása

A Gmail.hu mobil verziója egyelőre applikáció nélkül működik, az m.gmail.hu címen érhető el.

További népszerű levelező programok