Címke szerinti találatok: gmail.hu

Gmail.hu

A Gmail.hu a g-portal.hu felhasználói számára készült magyar fejlesztésű online levelezőrendszer, nem összetévesztendő a Gmail.com domain név alatt elérhető amerikai Google cég termékével. A Gmail.hu tehát nem a Google által nyújtott . A Gmail.hu regisztrált felhasználók számára webes böngészőn és mobil applikáción is biztosítja az e-mailek küldését, fogadását, rendszerezését hasonlóan amerikai riválisához. A fejlesztési és… Tovább olvasom »

Gmail regisztráció

A Gmail.com levelezőrendszer használatához Google fiók regisztrálása szükséges. Az alábbiakban a regisztrációs folyamatról olvashatsz bővebben. Gmail.com regisztráció az e-mail használatához lépésről lépésre Első lépésként a Google-fiók létrehozása szükséges, amelyet ingyenesen  ezen a linken végezhetünk el. A ‘Fiók létrehozása gombra kattintva megnyílik a Google fiók regisztrációs űrlapja, amelyet ki kell töltenünk. A következő adatokat írjuk be:… Tovább olvasom »

Gmail belépés személyi számítógépen

A Gmail.com fiók belépésről szóló tájékoztatónk az asztali számítógépről történő bejelentkezésről ad részletes leírást. Androidos mobiltelefon használatakor a belépési folyamat eltér, erről itt írunk bővebben. Gmail belépés – hogyan jelentkezhetek be? Nyisd meg a gmail.com webhelyet a linkre kattintva vagy a címet beírva a böngészőbe. Ha még nincs Gmail fiókod, akkor elsőként létre kell hoznod… Tovább olvasom »

Gmail bejelentkezés

A Gmail fiókunkba történő bejelentkezés néhány lépésben megoldható, kérjük olvasd el rövid útmutatónkat a levelezőrendszerbe történő belépéssel kapcsolatban. Gmail bejelentkezés számítógépről Nyissuk meg a gmail.com webhelyet a linkre kattintva vagy a címet beírva a böngészőbe. Ha még nincs Gmail fiókunk, akkor elsőként létre kell hoznunk egyet. A Gmail fiók létrehozásának lépéseiről itt olvashatsz! Gépeljük  be… Tovább olvasom »