Címke szerinti találatok: gmail.hu

Gmail.hu regisztráció, Gmail.hu fiók regisztrálás

A Gmail.hu magyar fejlesztésű online levelezőrendszer, a Gmail.hu nem azonos a Gmail.com szolgáltatásával! A Gmail.hu regisztráció módjáról alábbi ismertetőnk szolgál részletes információkkal. Gmail.hu regisztráció, a Gmail.hu fiók készítésének ismertetője Nyissuk meg böngészőnkbe gépelve a a https://gmail.hu címet, vagy kattintsunk egyszerűen https://gmail.hu/erre a linkre. Az oldal megnyitása után a felpattanó ablakban megjelenő adatvédelmi szabályzatot fogadjuk el az… Tovább olvasom »

Gmail.hu

A Gmail.hu a g-portal.hu felhasználói számára készült magyar fejlesztésű online levelezőrendszer, nem összetévesztendő a Gmail.com domain név alatt elérhető amerikai Google cég termékével. A Gmail.hu tehát nem a Google által nyújtott . A Gmail.hu regisztrált felhasználók számára webes böngészőn és mobil applikáción is biztosítja az e-mailek küldését, fogadását, rendszerezését hasonlóan amerikai riválisához. A fejlesztési és… Tovább olvasom »

Gmail regisztráció, Gmail fiók regisztrálása

A Gmail.com levelezőrendszer használatához Google fiók regisztrálása szükséges. Az alábbiakban a regisztrációs folyamatról olvashatsz bővebben. Gmail regisztráció, e-mail fiók készítése Első lépésként a Google-fiók létrehozása szükséges, amelyet ingyenesen  ezen a linken végezhetünk el. A ‘Fiók létrehozása gombra kattintva megnyílik a Google fiók regisztrációs űrlapja, amelyet ki kell töltenünk. A következő adatokat írjuk be: név (vezeték… Tovább olvasom »

Gmail bejelentkezés az e-mail fiókba

A Gmail bejelentkezés néhány lépésben megoldható, kérjük olvasd el rövid útmutatónkat a levelezőrendszerbe történő belépéssel kapcsolatban. A leírást frissítettük  .pdf formátumban letölthető ismertetővel!  Gmail bejelentkezés számítógépről az e-mailek megtekintéséhez Nyissuk meg a Gmail.com webhelyet a linkre kattintva vagy a címet beírva a böngészőbe. Ha még nincs Gmail fiókunk, akkor elsőként létre kell hoznunk egyet. A… Tovább olvasom »