Címke szerinti találatok: Gmail.com

Tippek a biztonságos Gmail fiók használathoz

A Gmail és vele együtt a Google szolgáltatásainak használata mára már a legtöbb ember számára a mindennapok részévé vált. Keresünk, levelezünk, dokumentumokat írunk, adatokat tárolunk a Google segítségével, szinte az egész online életünk ezeken a felületeken zajlik. Elsődleges fontosságú, hogy a Google által biztosított rendelkezésre álló eszközökkel védjük fiókunkat az illetéktelen behatolástól, mert felbecsülhetetlen károkat… Tovább olvasom »

Gmail belépés, Gmail bejelentkezés

Ebben az ismertetőben a Gmail belépés menetét írjuk le részletesen. A levelezés bejelentkezési problémáiról, a biztonságos e-mail fiók használatról, valamint a gmail.com-os e-mail cím másik e-mail címmel történő használatáról is olvashatunk. Mobiltelefonról a belépési folyamat az ezen az oldalon ismertetett folyamattól eltér, erről itt írunk bővebben. A leírást frissítettük  .pdf formátumban letölthető ismertetővel!  A tartalomból… Tovább olvasom »

Gmail regisztráció, Gmail fiók regisztrálása

A Gmail.com levelezőrendszer használatához Google fiók regisztrálása szükséges. Az alábbiakban a regisztrációs folyamatról olvashatsz bővebben. Gmail regisztráció, e-mail fiók készítése Első lépésként a Google-fiók létrehozása szükséges, amelyet ingyenesen  ezen a linken végezhetünk el. A ‘Fiók létrehozása gombra kattintva megnyílik a Google fiók regisztrációs űrlapja, amelyet ki kell töltenünk. A következő adatokat írjuk be: név (vezeték-… Tovább olvasom »

Gmail bejelentkezés az e-mail fiókba

A Gmail bejelentkezés néhány lépésben megoldható, kérjük olvasd el rövid útmutatónkat a levelezőrendszerbe történő belépéssel kapcsolatban. A leírást frissítettük  .pdf formátumban letölthető ismertetővel!  Gmail bejelentkezés számítógépről az e-mailek megtekintéséhez Nyissuk meg a Gmail.com webhelyet a linkre kattintva vagy a címet beírva a böngészőbe. Ha még nincs Gmail fiókunk, akkor elsőként létre kell hoznunk egyet. A… Tovább olvasom »

Gmail belépés Androidos mobiltelefonon

A Gmail.com napjaink legnépszerűbb online levelező rendszere. Gyors, megbízható és biztonságos módon küldhetünk üzenetet a gmail.com használatával mobiltelefonunkról is. Gmail belépés – Hogyan nyissuk meg a leveleinket Andoridos telefonról? Gmail-es leveleinket legegyszerűbben a Gmail alkalmazás letöltésével olvashatjuk el. Az alkalmazás elérhető a Google Play store-ban ide kattintva. Ha már rendelkezünk a Gmail alkalmazással, mindig a… Tovább olvasom »