Protonmail regisztráció, Protonmail fiók létrehozása

Hirdetés

A Protonmail svájci e-mail szolgáltatás beépített végpontközi titkosítással biztosít online levelezési lehetőséget regisztrált felhasználóknak. A Protonmail létrehozásakor a legfontosabb elv a privát szfére biztosítása az elektornikus kommunikáció során. A Protonmail-en belül küldött és fogadott e-mailek tartalmát csak és kizárólag a küldő és a címzett ismerheti meg köszönhetően a beépített titkosítási rendszernek.

Protonmail regisztráció, Protonmail fiók létrehozása e-mailek megnyitásához és küldéséhez

  1. A Protonmail levelezőrendszerébe történő regisztrációhoz kattints erre a linkre , vagy gépeld be a böngésződ címsorába a https://protonmail.com weboldal címet és a jobb felső sarokban a nyelvek közül válaszd a ‘magyar’ opciót (desktop nézetben)
  2. A megnyíló oldal fejlécében kattints a ‘Regisztráció’ gombra.
  3. Következő lépésként válasszuk ki, hogy az ingyenes vagy a fizetős ‘Plus’ csomagra szeretnénk regisztrálni. Az ingyenes csomagban 500 MB tárhely és napi 150 üzenet tartozik.
  4. A következő lépés a fiók adataink megadása, melyek a következők (felhasználói név /a protonmailes címünk, jelszó és opcionálisan a helyreállító e-mail cím)
  5. Ha megvagyunk az adatok beírásával, kattintsunk a ‘Fiók létrehozása’ gombra.
  6. Utolsó lépésként igazolnunk kell regisztrációnkat sms, e-mail vagy captcha kód megadásával, klikkeljünk a ‘Beállítások elfogadása‘ gombra.

Protonmail regisztráció, Protonmail fiók létrehozása
Protonmail regisztráció, Protonmail fiók létrehozása – így néz ki a kezdőoldal

 

Így néz ki a Protonmail fiók regisztrációs űrlapja

Protonmail regisztráció, Protonmail fiók létrehozása

Így néz ki Protonmail fiók regisztrációs űrlap

 

Protonmail fiók regisztráció - befejező lépés

Protonmail fiók regisztráció – befejező lépés

További népszerű levelező programok