Alza regisztráció, Alza fiók létrehozása

A több, mint 20 éve alapított Alza vállalat Magyarország egyik legnagyobb online kereskedő cége, rendkívül széles termékkínálatával és folyamatosan megújuló egyedi ajánlataival folyamatosan élen jár a vevőszerzésben. Hazánkon kívül Csehországban, Szlovákiában, Németországban és Ausztriában is jelen vannak. Az alábbiakban az Alza regisztráció folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.


Alza regisztráció asztali számítógépen

 1. Nyissuk meg az Alza kezdőoldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be a böngésző címsorába a https://www.alza.hu webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. A kezdőoldal megnyitása után fogadjuk el a sütikezelési szabályzatot, majd kattintsunk a képernyő jobb felső részén az ‘Alza fiókom‘-ra.
 3. A lenyíló ablakban megjelenő opciók küzül kattintsunk az ‘Új regisztráció‘-ra.
 4. Töltsük ki a regisztrációs adatlapot ( e-mail cím, jelszó,telefonszám), opcionálisan megadhatjuk a számlázási, szállítási és céges adatokat is.
 5. Kattintsunk a ‘Mentés’ gombra.
 6. A regisztrációt aktiváljuk a regisztráció során megadott e-mail címünkre küldött üzenetben található aktiváló linkre kattintva.

Az Alza regisztráció megkezdése


Alza regisztrációs űrlap

Regisztráció az Alza-ra mobiltelefonon, tableten

Az Alza regisztrációra mobileszközökön elvégezhető a fentebb ismertetett lépéseket követve, köszönhetően az alza.hu kijelzőmérethez rugalmasan alkalmazkodó kialakításának. Mobiltelefonon, tableten letölthetjük az Alza alkalmazást is, amely elérhető a Google Play vagy az Apple Store felületén.

 1. Töltsük le az Alza alkalmazást, és telepítsük mobiltelefonunkra vagy tabletünkre.
 2. Nyissuk meg az alkalmazást az Alza ikonra nyomva.
 3. A kezdőoldal betöltése után nyomjunk a ‘Még nincs fiókod? Regisztrálj!’ gombra. A regisztráció linkje a kijelző jobb alsó sarkában található ‘hamburger menü’-re nyomva is elérhető.
 4. Töltsük ki a regisztrációs űrlapot (telefonszám, e-mail cím, jelszó).
 5. Nyomjunk a ‘Regisztráció’ gombra.
 6. A rendszer automatikus e-mailt küld majd a részünkre a regisztrációs űrlapon megadott címre, amelyben a regisztráció aktiválásához szükspéges linket találjuk. Végezzük el az aktiválást a linkre kattintva.

Alza regisztráció mobil eszközön

Kapcsolódó oldalak