X regisztráció, X fiók létrehozása

Az X (korábban Twitterként ismert) modern és sokoldalú közösségi média platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatba lépjenek másokkal, megosszák élményeiket és érdeklődési körüket, valamint felfedezzék a legfrissebb tartalmakat és trendeket. Az X dinamikus közösséget teremt, ahol a felhasználók kreatívan kifejezhetik magukat és részt vehetnek az online közösség életében. Az alábbiakban az X regisztráció folyamatáról szóló ismertetőnk olvasható.

X (Twitter) regisztráció asztali számítógépen, X fiók létrehozása

 1. Az X regisztráció folyamatának megkezdéséhez kattintsunk erre linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://x.com címet és nyomjuk le az ‘Enter’ billentyűt.
 2. Az X főoldalábak megnyitását követően fogadjuk el az oldal alján a sütikezelési szabályzatot az ‘Accept all cookies’ gombra klikkelve.
 3. Válasszunk a regisztrációs lehetőségek közül a megfelelő gombra kattintva: Regisztráció Google-fiókkal, Regisztráció Apple-lel, Fiók létrehozása.
 4. Ha a Google vagy az Apple opciót választjuk, kövessük a képernyőn megjelenő utasításokat és adjuk meg az engedélyeket a Google vagy Apple fiók és az X összekapocslásához. A jövőben így a bejelentkezést közösségi média fiókunkon keresztül is elvégezhetjük.
 5. Ha a ‘Fiók létrehozása’ gombra kattintunk, a felpattanó ablakban adjuk meg nevünket, e-mail címünket és születési dátumunkat (hónap, nap, év).
 6. Kattintsunk a ‘Következő’ gombra, majd válasszuk ki hogy milyen engedélyeket adunk az X számára profilunkkal kapcsolatban: automatikus e-mailek, profil nyilvánossá tétele, reklámok, végül kattintsunk a ‘Következő’ gombra.
 7. A rendszer automatikus üzenetben ellenőrző kódot küld a részünkre, amelyet kell írnunk a képernyőn a regisztráció aktiválásához.
 8. A kód beírása után kattintsunk a ‘Következő’ gombra, és aktiváljuk regisztrációnkat.

Regisztráció az X (korábbi nevén Twitter)  felületére

X regisztráció, Twitter regisztráció
 

Regisztráció mobiltelefonon, tableten

Mobileszközökön az X mobil applikációjának letöltése ajánlott, amely elérhető a Google Play vagy az Apple Store felületein.

 1. Töltsük le az X alkalmazást a a Google Play vagy az Apple Store oldaláról és  telepítsük.
 2. Nyissuk meg az alkalmazást az ‘X’ alkalmazásikonra nyomva.
 3. Válaszunk a regisztrációs lehetőségek közül: Regisztgráció Google fiókkal, Regisztráció Apple-lel vagy Fiók létrehozása.
 4. Ha közösségi média (Google, Apple) fiókkal regisztrálunk, nyomjunk a megfelelő gombra és kövessük a képernyőn megjelenő utasításokat a fiók összekpacsolásához az X-el.
 5. A ‘Fiók létrehozása’ gombra nyomva adjuk meg nevünket, e-mail címünket, születési időnket, majd a folyamatot folytassuk a ‘Következő’ gombra nyomva.
 6. Válasszunk az X által felkínált opciók közül (e-mail értesítések, reklámok, fiók publikussá tétele), majd nyomjunk a ‘Következő’ gombra.
 7. A rendszer automatikus üzenetben kiküldött ellenőrző kódját írjuk be a képernyőn megjelenő mezőbe és fejezzük be a regisztrációt.

Regisztrációs adatok megadásaRegisztrációs adatok megadása az X fiók létrehozásához

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: x.com