Facebook Messenger belépés, Messenger bejelentkezés

A Facebook Messenger egy közösségi média alkalmazás, amelyet eredetileg a Facebook chatfunkciójának kiegészítésére hoztak létre. A Messenger 2011-ben jelent meg önálló alkalmazásként, amely lehetővé tette a felhasználók számára az azonnali üzenetküldést, videóhívásokat és hangüzenetek küldését. Az alkalmazás folyamatos fejlődésen ment keresztül az évek során, és számos funkciót és szolgáltatást integráltak bele, mint például csoportos beszélgetések, fizetési lehetőségek és üzleti funkciók. A Messenger mára elengedhetetlen részévé vált a Facebook ökoszisztémájának, és milliók használják világszerte a kommunikációra és kapcsolattartásra. A alábbiakban a Facebook Messenger belépés folyamatáról szóló ismertetőnk olvasható.

Facebook Messenger belépés, Messenger bejelentkezés asztali számítógépen

  1. Nyissuk meg webböngészőnket, és látogassunk el a Facebook kezdőoldalára erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.facebook.com címet és kattintsunk billentyűzetünkön az ‘Enter’ gombra.
  2. Amennyiben még nincs facebook fiókunk, regisztráljunk egyet az „Új fiók létrehozása” gombra kattintva. Ha már van fiókunkn, lépjünk be a regisztráció során megadott e-mail címünkkel vagy telefonszámunkkal, valamint a jelszavunkkal. Asikeresen beléptél után a felső menüsávban találjuk  a ‘Messenger’ ikont. Kattintsunk rá.
  3. A Messenger megnyílik egy új ablakban vagy fülön a böngésződben. Ha korábban már bejelentkeztünk a Messengerbe, automatikusan megjelenik a beszélgetési felület. Ha először használjuk a Messenger webes verzióját, kövessük az utasításokat a bejelentkezéshez.
  4. Adjuk meg a nevet vagy telefonszámot, akivel szeretnénk Messenger-en keresztül kommunikálni, majd kattintssunk a keresés gombra.
  5. Válasszuk ki a keresett személyt a listából, majd kattintsunk a nevére a beszélgetés megnyitásához.

Belépés Facebook Messenger üzenet küldéséhez

Messenger belépés. bejelentkezés asztali számítógépen

Belépés mobiltelefonon, táblagépen

A Messenger használatához a mobilalkalmazás letöltése és használata ajánlott. Az applikációt a Google Play vagy az Apple Store felületéről menthetjük le.

  1. A Messenger használatához nyissuk meg a Facebook alkalmazást a mobiltelefonon, tableten.
  2. Ha már van Facebook fiókunk, nyomjunk a ‘Bejelentkezés’ gombra, és adjuk meg az e-mail címünket vagy telefonszámunkat, valamint a jelszavunkat.
  3. Ha még nincs fiókunk, nyomjunk a ‘Fiók létrehozása’ gombra, és kövessük a kijelzőn megjelenő utasításokat a regisztrációhoz.
  4. Sikeres bejelentkezés után a kezdőképernyőn megjelenik a ‘Messenger’ ikon, koppintsunk rá.
  5. A Messenger alkalmazás  megnyílik, és beléphetünk a beszélgetési felületre. Ha korábban már bejelentkeztünk a Messengerbe, az utolsó beszélgetésünk jelenik meg.

Elfelejtett jelszó, belépési problémák

Elfelejtett jelszavunk helyett új jelszó beállítását a Facebook fiókunk belépési oldalán kezdeményezhetjük. A belépési problémákkal kapcsolatos tájékoztatónk erre a linkre kattintva érhető el.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: faceook.com