Protonmail belépés, Protonmail bejelentkezés

A Protonmail svájci székhelyű 2014-ben indult titkosított csatornán történő levelezést biztosító online szolgáltatás. A felhasználói adatok, a privát szféra védelme kiemelten fontos a Protonmail esetében, mindent ennek rendel alá a levelezőprogram. A Protonmail-en belül küldött és fogadott e-mailek tartalmát csak és kizárólag a küldő és a címzett ismerheti meg köszönhetően a beépített titkosítási rendszernek. Az alábbiakban a Protonmail belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Protonmail belépés asztali számítógépen

  1. A Protonmail levelezőrendszerébe való belépéshez klikkelj erre a linkre , vagy gépeld be a böngésződ címsorába a https://protonmail.com weboldal címet és a jobb felső sarokban a nyelvek közül válaszd a ‘magyar’ opciót (desktop nézetben)
  2. A megnyíló oldal fejlécében kattints a ‘Belépés’ gombra.
  3. Következő lépésként a bejelentkezési oldalon írd be felhasználónevedet és jelszavadat,majd kattints a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  4. A helyes bejelentkezési adatok megadásával a ‘Bejelentkezés’ gombra kattintás után sikeresen belépünk a Protonmail levelezőrendszerének kezdőoldalára.
  5. Amennyiben elfelejtettük a jelszavunkat , a ‘Kérjen segítséget’ linkre kattintva kérhetünk újat a ‘Jelszó visszaállítása’ opciót választva. Ha a felhasználónevet felejtettük el, azt is a ‘Kérjeb segítséget’ linkre kattintva újíthatjuk meg vagy kérhetjük le a rendszerből.

A belépés oldalának kezdőképernyője

Protonmail belépés a levelezőrendszerbe, Protonmail bejelentkezés

Új jelszó beállítása

Protonmail belépés, elfelejtett jelszó újraküldése

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: Protonmail belépés a levelzőrendszerbe, Protonmail bejelentkezés, Protonmail belépés