Revolut regisztráció, Revolut számla létrehozása

A Revolut, a világ egyik vezető online banki szolgáltatásokat nyújtó cége. Jelenleg már több, mint 30 országban elérhető online termékkínálata, amelyek között megtalálható a valutaváltás, betéti és hitelkártyák, virtuális kártyák, peer-to-peer fizetés, megtakarítási számla, személyi kölcsönök és tőzsdei és kriptovaluta kereskedés. A Revolut mobilalkalmazása 120 pénznemben teszi lehetővé az ATM-es pénzfelvételt és fizetést, valamint 36 pénznemben közvetlen átutalást is végezhetünk az alkalmazás használatával. Az alábbiakban a Revolut regisztráció folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.


Revolut regisztráció mobileszközökön

  1. Töltsük le a Revolut applikációt a Google Play vagy az Apple Store felületéről, és nyissuk meg.
  2. A képernyő jobb alsó részén nyomjuk a ‘Regisztráció’ gombra.
  3. Adjuk meg a mobitelefon számunkat, és nyomjunk a ‘Regisztráció’ gombra.
  4. A rendszer visszaigazoló kódot fog küldeni a telefonszámra, ha a képernyőn ellenőriztük, hogy helyesen adtuk-e meg a számot és rányomtunk a ‘Megerősítés’ gombra.
  5. Nyomjunk az ‘engedélyezd a push értesítéseket!’ gombra, hogy megkapjuk a Revolut értesítéseket.
  6. Nyomjunk az ‘Engedélyezés’, ezt követően a ‘Biztonságos regisztráció’ gombra.
  7. Adjuk meg a személyi igazolványban szereplő nevünket, születési időnket, lakcímünket és e-mail címünket.
  8. Az applikáció segítségével készítsünk egy fotót az arcunkról, utána pedig adjunk meg egy 6 számjegyű jelszót (passcode).
  9. Fényképezzük le személyi okmányunkat és töltük fel az applikáción keresztül (pl. jogosítvány, személyi igazolvány). Végezetül adjuk meg adóazonosító jelünket.

Regisztráció az online felületen

Kapcsolódó oldalak