Euronics belépés, Euronics bejelentkezés

Az Euronics hazánk egyik vezető műszaki cikk kereskedő áruház láncolata, elődje a veszprémi székhelyű Vöröskő Kft. 1989-ben alakult. A magyar magánszemélyek tulajdonában álló vállalkozás 1994-ben már elérte az egymilliárd forintos forgalmat, a cég tudatos expanziós politikájának köszönhetően mára már 64 működő üzlettel rendelkezik, ahol a munkavállalók száma meghaladja az 1000-et. Az alábbiakban az Euronics belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Euronics belépés, Euronics bejelentkezés asztali számítógépen

  1. Az Euronics weboldalának megnyitásához kattintson erre a linkre, vagy írja be böngészője címsorába a https://euronics.hu címet és nyomjuk meg billentyűzetünkön az ‘Enter’ gombot.
  2. A főoldal megnyitása után fogadjuk el az oldal alján felpattanó ablakban megjelenő sütikezelési szabályzatot (cookies), majd kattintsunk az oldal jobb felső részén a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  3. A belépési oldalon írjuk be a regisztráció során megadott e-mail címünket és a jelszavunkat, utána kattintsunk a ‘Belépek’ gombra.
  4. Amennyiben helyesen adtuk meg az azonosításhoz szükséges adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználói felületre. Jelszavunkat időről időre frissítenünk kell az Euronics felületén, ebben az esetben a belépéskor a ‘Jelszó megújítása’ gombra kattintva állíthatunk be új jelszót.
  5. A belépési jelszó megújításakor a rendszer automatikus üzenetet küld a regisztráció során megadott e-mail címünkre, amely egy linket tartalmaz. A linkre kattintva állíthatjuk be az új belépési jelszót.

A belépési folyamat megkezdése

Euronics belépés az online fiókba

Belépés mobiltelefonon, táblagépen

Az Euronics online felületén a belépést mobil eszközökön (mobiltelefon, táblagép) a fent ismertetett módon végezhetjük el. Az Euronics weboldal szerkezetének rugalmas kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen kijelző méreten kényelmesen böngészhessük az online felületet és végezhessük el a bejelentkezést.

Elfelejtett jelszó, belépési problémák

  1. A belépéshez szükséges jelszó pótlásához nyissuk meg böngészőnkben az Euronics kezdőoldalát.
  2. A weboldal jobb felső részén kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  3. A belépési oldalon a jelszó beíró mező alatt kattintsunk az ‘Elfelejtetted a jelszavad?’ linkre.
  4. Írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket az e-mail mezőbe, és kattintsunk a ‘Jelszó emlékeztető’ gombra.
  5. A rendszer automatikus üzenetet küld e-mail címünkre, amely tartalmazza az új jelszó beállításához szükséges linket.

Új jelszó igénylése az Euronics belépéshez

Euronics belépés, elfelejtett jelszó, új jelszó kérése

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: euronics.hu, euronics.hu