Magyarország.hu belépés, Magyarország.hu bejelentkezés

A 2000-ben indult Magyarország.hu hazánk közigazgatási ügyintézési portálja, amely használatával egyszerűen és kényelmesen elektronikusan bonyolíthatják le az adó, cég, bírósági, közüzemi, önkormányzati  ügyeiket a felhasználók. Jelenelg több, mint 4000 féle ügyleirat található a rendszerben, és a lista folyamatosan bővül. Az alábbiakban a Magyarország.hu belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Magyarország.hu belépés asztali számítógépen

  1. A Magyarország.hu szolgáltatás megnyitásához kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://magyarorszag.hu webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. A portál kezdőoldalának megnyitása után  az oldalsó menüsor bal szélén kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  3. A portál a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) oldalára irányít bennünket, ahol többféle belépési mód közül választhatunk. Ezek a következők: Ügyfélkapu belépés, Ugyélkapu+ belépés, Telefonos azonosítás, Arcképes azonosítás, Elektronikus személyi igazolvány azonosítás.
  4. Vaálsszuk ki az opciók közül a nekünk legmegfelelőbbet, majd végezzük el a beazonosítást, adjuk meg a belépéshez szükséges adatokat a fenti belépési módok által kért módon.
  5. A sikeres beazonosítást követően a rendszer beléptet a Magyarorszag.hu regisztrált felhasználók számára elérhető online felületére.

A bejelentkezés megkezdése a Magyarország.hu felületén

Magyarosztág.hu belépés, a belépési folyamat elindítása

Magyarorszag.hu belépés mobiltelefonon, tableten

A Magyarország.hu online szolgáltatása  külön mobilapplikációval nem használható, a belépéshez célszerű nagyobb méretű kijelzőt használó asztali számítógépet, laptopot, tabletet igénybe venni.

Elfelejtett jelszó, belépési problémák

  1. Amennyiben elfelejtettük jelszavunkat, nyissuk meg a https://magyarorszag.hu weboldalát, és kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  2. A Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) oldalára fogunk érkezni, itt válasszuk ki a nekünk megfelelő belépési módot.
  3. A belépési mód kiválasztása után az elfelejtett jelszó helyett új jelszó igénylését az Ügyfélkapu belépés esetén a https://ugyfelkapu.gov.hu/elfelejtett-jelszo linken kérhetjük.

Belépési módok a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) oldalán

Központi Azonosítási Ügynök, belépési lehetőségek

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: magyarorszag.hu, kau.gov.hu