Facebook regisztráció

Hirdetés

A Facebook regisztráció folyamata

Hogyan regisztrálhatok a Facebook-ra?

  1. Ha korábban még nem hoztál létre Facebook-fiókot, első lépésként nyisd meg a www.facebook.com weboldalát.
  2. A megnyíló oldalon megjelenik a regisztrációs űrlap, ezt kell majd kitöltened.
  3. A regisztrációs űrlapon a következőket írd be:  add meg a vezeték és keresztnevedet, majd az e-mail címedet vagy a mobil telefonszámodat (ezeket ismételten kell beírni a biztonság kedvéért), végül a  jelszavadat valamint a születési dátumodat és a nemedet.
  4. Abban az esetben, ha nem jelenik meg a regisztrációs űrlap, klikkelj a ‘Regisztráció’ pontra, majd töltsd ki az űrlapot.
  5. A regisztrációt követően meg kell erősítened e-mail címed  vagy telefonszámod valódiságát a regisztráció folyamat befejezéséhez. Ennek módja, hogy a regisztrációs visszaigazoló e-mailben található linkre kattintasz vagy az SMS-ben kapott kódot beírod.

Facebook regisztrációs útmutató

Biztonságos regisztrálni a Facebook-ra?

A Facebook a rendelkezésre álló technológia segítségével mindent megtesz annak érdekében, hogy a regisztráció a lehető legbiztonságosabb formában menjen végbe és illetéktelenek ne férjenek hozzá Facebook fiókodhoz. Ezek a következők:

Hirdetés

  • Belépési figyelmeztetés
  • Bejelentkezés jóváhagyás
  • Facebook kódgenerátor

Facebook regisztrációs hibák

  • hibás e-mail cím

Mi történik ha hibás e-mail címet adtunk meg a regisztráció folyamán? Ebben az esetben a regisztrációs aktiváló e-mailt nem tudjuk megkapni, így a regisztrációt sem tudnánk elvégezni. Szerencsére a Facebook erre is kínál megoldást. Nem kell mást tennünk, mint ráklikkelnünk a facebook.com/confirmemail.php linkre, ahol megadhatjuk a helyes e-mail címünket vagy akár mobil telefonszámunkat (ha mobil telefonszám megadásával regisztráltunk) és a regisztrációs folyamatot befejezhetjük.

  • nem érkezik meg a regisztráció aktiválásáról szóló e-mail

Ebben az esetben elképzelhető, hogy levelezőrendszered ‘Levélszemét’ vagy ‘Junk’ mappájába került az automatikus üzenet, ezt mindenképpen ellenőriz. Az is előfordulhat, hogy hibásan adtad meg az e-mail címed. Ennek javítását a fentebb leírt módon elvégezheted.

A facebook belépés mikéntjéről olvasnál? Kattints, és leírásunk végigvezet a belépés folyamatán!