CIB belépés online, CIB bejelentkezés

Több, mint négy évtizede, 1979-ben jött létre a CIB Bank jogelődje, a Közép-európai Nemzetközi Bank. Az elmúlt években a CIB a hazai banki piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, jelentős piaci részesedéssel a lakossági, kkv és nagyvállalati szektorban. Célkitűzésük, hogy a CIB felelős, megbízható, a józan és reális célokat támogató pénzügyi partnerként szolgálja az ügyfelek érdekeit. Az alábbiakban a CIB belépés folyamatáról szóló tájékoztatónk olvasható.

CIB belépés, CIB bejelentkezés az online banking szolgáltatásba

  1. A CIB Bank online felületének megnyitásához  kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.cib.hu  webcímet és nyissuk meg az oldalt.
  2. A kezdőoldal betöltése után fogadjuk el a süti szabályzatot (cookies), majd kattintsunk a weboldal felső részének jobb oldalán a ‘Belépés’ gombra.
  3. A belépés a CIB Bank Online rendszerébe a felhasználói név és a CIB Bank Mobilalkalmazásba épített #withKEY token által generált egyszer használatos jelszó megadásával történik. A mobilalkalmazás letölthető a Google Play vagy Apple Store felületéről.
  4. A mobilalkalmazást nyissuk meg, és a  kezdőképernyőn a #withKEY funkcióba lépve adjuk meg a PIN-kódunkat.
  5. A mobilalkalmazás képernyőjén megjelenő jelszót írjuk be az asztali számítógép belépési oldalán a #withKEY token jelszó mezőbe, és kattintsunk a ‘Belépés’ gombra. A mobilapplikáció biometrikus azonosításra is képes, így azt használva a PIN-kód megadása helyett ez is használható.
  6. Amennyiben helyesen adtuk meg bejelentkezési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználói felületre

A belépési opció a CIB oldalán

CIB belépés az online banking felületre

Kapcsolódó oldalak