Blikk belépés, Blikk bejelentkezés

A Blikk Magyarország legnépszerűbb bulvár magazinjaként indult hódító útjára a 90-es években. Online verziója a blikk.hu domain alatt érhető el, mára már a hazai online média felületek között is kiemelkedően teljesít.  Az alábbiakban a Blikk.hu belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.


Blikk belépés asztali számítógépen

 1. Nyissuk meg a blikk.hu kezdőoldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://blikk.hu webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. Fogadjuk el a kezdőlap betöltése után a süti szabályzatot , majd az oldal jobb felső sarkában klikkeljünk a ‘Felhasználó’ ikonra.
 3. A bejelentkezési oldalon adjuk meg a regisztráció során beállított e-mail címünket és kattintsunk a ‘Belépés’ gombra. Ha közösségi média fiókunkkal szeretnénk bejelentkezni kattintsunk a Facebook, Gmail vagy Apple gombok valamelyikére.
 4. Ha e-mail címünkkel lépünk be, meg kell adnunk a regisztráció folyamán megadott jelszavunkat.
 5. Kattintsunk a ‘Folytatás’ gombra.
 6. Amennyiben helyesen adtuk meg a belépési adatokat, a rendszer automatikusan beléptet a felhasználói fiókunkba.

Bejelentkezés az online felületen


Belépés mobiltelefonon, tableten

fMobiltelefonon vagy tableten megnyitva a blikk.hu online felületét a belépéshez szükséges ‘Felhasználó’ ikont a képernyő jobb felső részén a ‘hamburger’ menütől balra találjuk. A belépési folyamat megegyezik a fentebb felsorolt lépésekkel.

Mobileszközökön a felhasználónak lehetősége van a WebAuthn különböző formáin keresztül is (pl. Touch ID és Face ID az Apple-től) regisztrálni magát, illetve bejelentkezni.


A Blikk belépés megkezdése

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

 1. Nyissuk meg a blikk.hu kezdőoldalát ezen a linken.
 2. Fogadjuk el a felpattanó ablakban a képernyőn megjelenő süti szabályzatot.
 3. A weboldal jobb felső sarkában klikkeljünk a ‘Felhasználó’ ikonra.
 4. A bejelentkezési oldalon adjuk meg a regisztráció során beállított e-mail címünket és kattintsunk a ‘Belépés’ gombra.
 5. A jelszóbeíró mező alatt kattintsunk az ‘Elfelejtetted jelszavad?’ linkre.
 6. A rendszer automatikus üzenetet küld a megadott e-mail címünkre, amely tartalmazza a jelszó beállításhoz szükséges információkat.

Jelszó újra beállítása

Kapcsolódó oldalak