eTitán belépés, eTitán bejelentkezés

Az e-Titán a járművezetői engedély megszerzéséhez szükséges elméleti tananyagok online képzési, és tanulói ügyintézői rendszere. A KRESZ-vizsgára tanulók ezen a rendszeren keresztül sajátíthatják el az eduKRESZ e-learning tananyagokat. Az e-Titán a képzőszervek és a gépjárművezető oktatók részére is online adminisztrációs felületet biztosít. Az alábbiakban az e-Titán belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre tanulók részére.


e-Titán belépés online asztali számítógépen

  1. Nyissuk meg az e-Titán kezdőoldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://etitan.hu/site webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. Miután megnyitottuk a főoldalt,, kattintsunk az ‘e-Titán” gombra vagy a ‘Google‘ gombra. Utóbbi esetben a bejelentkezéshez Google fiókunk belépési adataira lesz szükségünk. Ha esetleg a ‘Tanulóknak’ ikon nem az alapértelmezetten bejelölt opció a kezdőoldalon. mindig válasszuk ezt
  3. Az ‘e-Titán‘ gombra kattintás után megnyílik a belépési oldal. itt írjuk be a regisztráció során beállított felhasználói nevünket és jelszavunkat, végül kattintsunk a ‘Bejelentkezés‘ gombra.
  4. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan megnyitja a regisztrált felhasználók számára elérhető felhasználói felületet.

A bejelentkezés megkezdése az e-Titán online felületén


Belépés mobiltelefonon, tableten

A tanulók számára rendelkezésre álló e-Titán e-learning rendszere jelenleg mobil applikációként nem elérhető. Az oldal szerkezeti kialakításának köszönhetően eltérő képernyőméreteken is megfelelő módon jelenik meg a tartalom ez e-Titán oldalakon.


Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

  1. A belépési folyamatban a fentiekben ismertetett módon nyissuk meg a belépési oldalt.
  2. A ‘Jelszó’ mező alatt kattintsunk az ‘Elfelejtette jelszavát?‘ linkre.
  3. Az ‘Elfelejtett jelszó pótlása’ oldalon írjuk be felhasználói nevünket és e-mail címünket, majd kattintsunk a ‘Rendben‘ gombra.
  4. A rendszer automatikus üzenetet küld a megadott e-mail címre az új jelszó beállításáho szükséges információkkal.

Új jelszó kérése

Kapcsolódó oldalak