Filmio belépés, Filmio bejelentkezés

A Nemzeti Filmintézet által létrehozott és üzemeltetett Filmio streaming szolgáltatás minőségi, klasszikus filmek széles kínálatát tárja a nézők elé. A magyar filmgyártás régi és új klasszikusai, örökzöldjei között válogathatunk. Több száz hazai mozifilm, animációk, dokumentumfilmek, tévéfilmek alkotják a filmkínálatot, amely hétről-hétre tovább bővül. Az alábbiakban a Filmio belépés folyamata olvasható lépésről lépésre.

Filmio belépés asztali számítógépen

 1. A Filmio filmes oldal megnyitásához kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://filmio.hu webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. A Filmio kezdőoldalának betöltődése után kattintsunk a jobb felső sarokban található ‘Bejelentkezés’ gombra.
 3. A belépési oldalon adjuk meg a regisztráció során használt e-mail címünket vagy jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra. Lehetőségünk van Facebook vagy Google fiókunkkal is belépni az oldalra.
 4. Amennyiben sikeresen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer továbbléptet bennünket a regisztrált felhasználók számára rendelkezésre álló felületre.

A bejelentkezés folyamatának megkezdése

Fillmio belépés, Filmio bejelentkezés a filmek megtekintéséhez

E-mail cím és jelszó megadása

Belépési adatok megadása a Filmio.hu-n

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

 1. A belépési folyamatot indítsuk el a fentebb ismertetett módon.
 2. Kattintsunk a Bejelentkezés gombra, nyissuk meg a belépési ablakot.
 3. Kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gomb alatt található ‘Elfelejtett jelszó?’  linkre és adjuk meg a regisztrációnál használt e-mail címünket.
 4. Az e-mail címre automatikus üzenet fog érkezni, amelyben található egy link. A linkre kattintva új jelszót állíthatunk be.

Filmio belépés mobiltelefonon, táblagépen

A Filmio használatához mobil eszközökön ajánlott a hivatalos applikáció letöltése a Google Play és az Apple Store felületeken.

 1. Töltsük le a Filmio alkalmazást a Google Play vagy Apple Store felületeiről.
 2. Letöltés után indítsuk el az applikációt, nyomjunk az applikáció ikonjára.
 3. Az alkalmazás megnyitása után írjuk be az azonosításhoz szükséges adatainkat (e-mail cím, jelszó) és lépjünk be a regisztrált felhasználói felületre.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: filmio.hu