Gondosóra regisztráció, Gondosóra rendelés online

A Gondosóra program a 65 év feletti magyar állampolgárok számára elérhető jóléti szolgáltatás, amelyet az időskorúak ingyenesen vehetnek igénybe. A program célja az, hogy az idősek egy speciális karóra-szerű eszköz használatával egyetlen gombnyomással jelezhessék segítségkérési szándékukat, amennyiben erre szükségük van. A Gondosóra programhoz 0–24 órás diszpécserszolgálat is tartozik, amely a megadott  kontaktszemélyekkel (pl. családtagok, szomszédok, barátok, vagy akár szociális gondozók) közösen a lehető legrövidebb időn belül reagál a segélyhívásra. Az alábbiakban a Gondosóra regisztráció folyamata olvasható lépésről lépésre.

Gondosóra regisztráció asztali számítógépen, Gondosóra rendelés online

  1. A Gondosóra regisztráció folyamatának megkezdéséhez nyissuk meg a Gondosóra program weboldalát erre a linkre kattintva, vagyírjuk be böngészőnk címsorába a https://gondosora.hu linket és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. Miután megnyitottuk a Gondosóra program kezdőoldalát, fogadjuk el a sütik (Cookies) használatát az oldal alján, majd a weboldal jobb felső sarkában kattintsunk a ‘Regisztráció’ gombra.
  3. A jelzőeszköz regisztrációs oldalára jutunk, itt egy 4 lépésből álló űrlapot kell kitöltenünk (Igénylő, Felhasználó, Kontaktszemély, Kézbesítési cím). Az egyes lépések között a ‘Következő’ és az ‘Előző’ gombokkal navigálhatunk. Az összes kötelezően kitöltendő mező megadásával a folyamat végén küldjük be az adatokat.
  4. A regisztrációt követően megerősítő e-mailt küld a rendszer a felhasználó részére, és az abban található linkre aktiválható a regisztráció.
  5. a megadott adatokat a személyi- és lakcímnyilvántartóban lévő adatokkal egyeztetik. Amennyiben eltérés mutatkozik,  felveszik a kapcsolatot a regisztrálóval az adatok pontosítása érdekében.
  6. A sikeres regisztráció feltétele az adatok megegyezése, amelynek megléte esetén az adatok átkerülnek a Szolgáltatóhoz. Ezt követően három hónapon belül a Gondosórát kézbesítik, amelyről a kiszállítás előtt a futárszolgálat fog értesítést küldeni.

Gondosóra rendelés online

Gondosóra regisztráció, Gondosóra igénylés

Regisztráció, rendelés mobileszközökön

A Gondosóra regisztráció elvégézésre online mobil applikáció jelenleg nem áll rendelkezésre. Mobileszközökön a https://regisztracio.gondosora.hu linket megnyitva kényelmesen használható a weboldal felülete, az oldal kialakításának köszönhetően mobiltelefonunk és tabletünk képernyőméretéhez igazodva fog megjelenni a tartalom.

Gyakori kérdések a Gondosóra rendeléssel kapcsolatban

A Gondosóra program weboldala részletes tájékoztatást nyújt az eszköz rendelésével és használatával kapcsolatos leggyakrabban felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. A Gyakori Kérdések szekció a program weboldalán erre a linkre klikkelve érhető el.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: gondosora.hu