Google Bard belépés, Google Bard bejelentkezés

A Bard a Google által fejlesztett társalgási mesterséges intelligencián alapuló (AI) chat program, amely a ChatGPT-hez hasonlóan működik, cseveg velünk. A Bard az LLM-re (a nagy nyelvi modellre) épül, amelyet a Google LaMDA-nak (a párbeszédes alkalmazások nyelvi modellje) hív. A Bard a weben fellelhető információkra támaszkodik, és ígérete szerint ‘friss’ és ‘tűpontos’ válaszokat ad a felhasználók által feltett kérdésekre. Az alábbiakban a Google Bard belépés folyamatáról szóló ismertetőnk olvasható.

Google Bard belépés asztali számítógépen

A Bard magyar felhasználók számára július közepétől már elérhető. Fontos, hogy a Bard használatához személyes Google Fiókra lesz szükségünk, amelyhez teljes hozzáféréssel kell rendelkeznünk. Ez azt jelenti, hogy nem használhatunk olyan Google-fiókot, amelyet szülő, gyám vagy Google Workspace-adminisztrátor kezel. A Google Bard használata csak 18 év feletti fióktulajdonosok számára engedélyezett.

  1.  A Google Bard belépési oldalának megnyitásához kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://bard.google.com webcímet, és nyomjuk meg az ‘Enter’-t billentyűzetünkon.
  2. Miután megnyitottuk a Bard főoldalát, kattintsunk az oldal jobb felső sarkában található ‘Bejelentkezés‘ gombra.
  3. Adjuk meg a Google fiókunk bejelentkezési adatait.
  4. Amennyiben helyesen adtuk meg a belépési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a Bard kezdőoldalára.
  5. A Bard kezdőoldalán fogadjuk el a felpattanó ablakban megjelenő adatvédelmi szabályzatot, és kattintsunk ‘ a Bard kipróbálása‘ gombra.

Bejelentkezés mobiltelefonon, tableten

A Google Bard használatához a Google fiókba szükséges bejelentkeznünk. A Google fiók belépési folyamata megegyezik az asztali számítógépen történő belépéshez. Ha mobil eszközünkön már beléptünk a Google fiókba, a Bart használatához külön bejelentkezés nem szükséges.


Google Bard belépés a fiókba

Google Bard belépés

Elfelejtett jelszó, új jelszó igénylése

  1. Az új jelszó beállításához nyissuk meg a Google Fiók helyreállítási szolgáltatását erre a linkre kattintva.
  2. Válaszoljunk a helyreállítási folyamat során feltett kérdésekre, a személyazonosság megállapításához.
  3. A sikeres beazonosítást követőena rendszer lehetőséget biztosít az új jelszó beállítására.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: Google Bard