Google Bard regisztráció, Google Bard fiók

A Google Bard egy mesterséges intelligencia-alapú chatbot eszköz,  amely az emberi beszélgetések szimulálására készült a természetes nyelvi feldolgozás és gépi tanulás segítségével. A Google keresés kiegészítése mellett a Bard integrálható webhelyekbe, üzenetküldő platformokba vagy alkalmazásokba. A Bard valósághű, természetes nyelvű válaszokat ad a felhasználói kérdésekre. Az alábbiakban a Google Bard regisztráció lépéseit ismertetjük.

Google Bard regisztráció asztali számítógépen

A Bard magyar felhasználók számára július közepétől immár elérhető, korábban a szolgáltatás az Európai Unió területéről nem volt elérhető. Fontos, hogy a Bard használatához személyes Google Fiókra lesz szükségünk, amelyhez teljes hozzáféréssel kell rendelkeznünk. Ez azt jelenti, hogy nem használhatunk olyan Google-fiókot, amelyet szülő, gyám vagy Google Workspace-adminisztrátor kezel. A Google Bard használata csak 18 év feletti fióktulajdonosok számára engedélyezett.

A Google fiók regisztráció lépéseiről szóló ismertetőnk itt olvasható!

Google Bard regisztráció mobiltelefonon, tableten

A Google Bard szolgáltatás használata hazánkban is Google fiók létrehozásához kötött. A Google fiók regisztrációjának lépéseit ezen az oldalon ismertetjük részletesen.


Google Bard várólista feliratkozás

Kapcsolódó oldalak