Jobbmintatv belépés, Jobbmintatv bejelentkezés

A Jobbmintatv.hu portál létrehozásának célja egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai egyszerűen és kényelmesen oszthatnak meg online a filmeket és filmsorozatokat. Az alábbiakban a Jobbmintatv belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.


Jobbmintatv belépés online asztali számítógépen

  1. A belépés megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://jobbmintatv.net weboldal elérhetőséget, és nyomjuk meg billentyűzetünkön az ‘Enter’ gombot.
  2. A jobbmintattv.net főoldalának megnyitása után fogadjuk el a lap alján megjelenő sütiszabályzatot (cookies), majd kattintsunk a felső sor bal oldalán a ‘Felhasználó’ ikonra.
  3. A belépési oldalon írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket és a regisztrációkor megadott jelszavunkat.
  4. Kattintsunk a ‘Küldés‘ gombra.
  5. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználói felületre.

A Jobbmintatv belépés megkezdése

Jobbmintatv.net belépés a fiókba

Belépés mobileszközökön

A Jobbmintatv.net külön mobilapplikációval nem rendelkezik, mobileszközökön a https://jobbmintatv.net domaint megnyitva érhetjük el a weboldalt, amely a böngészőmérethez igazodva mobilbarát módon jeleníti meg a tartalmat.


Bejelentkezési adatok megadása a belépéskor

jobbmintatv.net belépési adatok megadása

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

  1. Új jelszó készítéséhez navigáljunk nyissuk meg a https://jobbmintatv.net/profil/ oldalát, vagy kattintsunk a weboldal bal felső részén a ‘Felhasználó ‘ikonra.
  2. A belépési adatok megadásánál a ‘Jelszó‘ mező alatt kattintsunk az ‘elfelejtett jelszó‘ linkre.
  3. Adjuk meg a regisztráció során beállított e-mail címünket, majd kattintsunk a ‘Küldés‘ gombra.
  4. A rendszer automatikus e-mailt küld részünkre az új jelszó beállításához szükséges információkkal.

Kapcsolódó oldalak