MÁV vonatjegy vásárlás online, ELVIRA belépés

A  MÁV vonatjegy vásárlás online rendszere 2020. december 13-tól megújult. A régebbi, közismert nevén ELVIRA már csak menetrend keresőként funkcionál, illetve az online jegyfoglaló rendszer megújulásától számított egy évig még ezen a felületen tölthetők le a korábban megvásárolt jegyekről szóló számlák. A MÁV új jegyvásárlási felületére az alábbi lépéseket követve léphetünk be.

MÁV vonatjegy vásárlás belépés, ELVIRA belépés online

Az online jegyvásárlás megkezdéséhez 2020. december-13-tól már nem használható az Elvira rendszere. Ha mégis szükséges elérni online az ELVIRA felületét, akkor ezen a linken nyitható meg a weboldal.

A régi ELVIRA-ban továbbra is kereshetünk a vasúti útvonal lehetőségek között, a találati oldalon azonban csak a menetrendi adatok fognak megjelenni. Az árra vonatkozó információkat már nem mutatja  meg az ELVIRA, mint ahogy a jegyvásárlás sem lehetséges már ezen a felületen. A régi rendszerben korábban vásárolt jegyeket és az azokról készült számlákat erre a linkre klikkelve érhetjük el.

MÁV vonatjegy vásárlás belépés asztali számítógépen

 1. Írjuk be böngészőnk címsorába a  https://jegy.mav.hu/ címet, vagy  klikkeljünk erre a linkre a belépési oldal megnyitásához.
 2. A megnyíló oldalon klikkeljünk a ‘Profil’ menüpontra, amely  a lap tetejének jobb szélső részén a főmenüben található (asztali számítógépen).
 3. A profil menüpontra kattintás után válasszuk ki a ‘Belépés’ almenüpontot, és klikkeljünk rá.
 4. Írjuk be e-mail címünket és jelszavunkat.
 5. Klikkeljünk a ‘Belépek’ gombra.

A MÁV jegyvásárlási oldala bejelentkezéskor

Jegyvásárlás a MÁV weboldalán, a régi ELVIRA megújult

Ha a rendszer sikeresen azonosította a felhasználót és engedélyezte a belépést, megkezdhetjük az online jegyvásárlást a kiválasztott vasúti menetrend szerinti útvonalra.

Elfelejtet jelszó, új jelszó beállítása

 1. A jegyvásárlás megkezdéséhez  klikkeljünk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a  https://jegy.mav.hu/bejelentkezes címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.  A bejelentkezési oldalt megtalálhajuk úgy is, ha a jegy.mav.hu weboldalát megnyitod és asztali számítógépen a jobb felső sarokban található ‘Profil’-ra kattintasz.
 2. A profil menüpontra kattintás után válasszuk ki a ‘Belépés’ almenüpontot, és klikkeljünk rá.
 3. Ismét új oldalra jutunk, itt kattintsunk a belépési űrlap alján az ‘Elfelejtettem a jelszavam’ linkre.
 4. A következő oldalon írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket, és kattintsunk a ‘Küldés’ gombra.
 5. A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni a megadott e-mail címre, amely tartalmazza az új jelszó beállításához szükséges tennivalókat.
 6. Előfordulhat, hogy e-mail címünk és jelszavunk is helyes, mégsem tudunk bejelentkezni az oldalra. Ebben az esetben ellenőrizzük, hogy aktiváltuk-e már regisztrációnkat. Az aktiváláshoz szükséges linket a regisztráció során megadott e-mail címre küldi ki a rendszer.

A bejelentkezés oldala

MÁV vonatjegy vásárlás belépési oldal

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: egy.mav.hu/, jegy.mav.hu