Revolut belépés, Revolut bejelentkezés

A 2015-ben alapított Revolut a hagyományos banki szolgáltatások digitális alternatívája, amely alacsony költségű megoldásokat kínál a felhasználók számára. A szolgáltatás egyszerűen használható, telefonos applikáció segítségével virtuális pénztárcát biztosít, használatának nagy előnye a kedvezményes, középárfolyamos valutaváltás. Az alábbiakban a Revolut belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.


A Revolut alapvetően mobil applikációra fejlesztett szolgáltatásai 2020-tól asztali számítógépen keresztül is igénybe vehetőek, a mobil alkalmazáshoz képest azonban kevesebb funkcionalitást tartalmaz. A következő műveleteket végezhetjük el ezen keresztül:

 • Fiók, bankkártya és tranzakciós adatok megtekintése.
 • PIN-kód megváltoztatása.
 • Bankkártya letiltása.
 • Ügyfélszolgálati kapcsolatfelvétel.
 • Banki jelentések letöltése.

Revolut belépés asztali számítógépen

 1. Nyissuk meg a Revolut kezdőoldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába ahttps://www.revolut.com/hu-HU webcímet a magyar nyelvű oldal megnyitásához, és nyomjuk meg az ‘Enter’ billetnyűt.
 2. A főoldal megnyitása után a menüsor jobb oldalán kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 3. Adjuk meg a Revolut fiókunkhoz tartozó telefonszámot, és kattintsunk a ‘Folytatás’ gombra.
 4. Adjuk meg a jelszavunkat (passcode), és kattintsunk ismét a ‘Folytatás’ gombra.
 5. A belépés jogosultságának ellenőrzéséhez szükség lesz a belépés jóváhagyására. Ezt a Revolut applikációban engedélyezhetjük (push üzenetet kapunk), vagy telefonunkra (sms-ben) illetve e-mail címünkre is kérhetjük az ellenőrzéshez szükséges kódot.
 6. A kétfaktoros azonosítás elvégzése után a rendszer engedélyezi számunkra a belépést.
 7. A belépés megkezdéséhez a telefonszámunk megadása helyett használhatjuk közösségi fiókunkat (Google, Apple) illetve e-mail címünket is. A belépési lehetőségek közül a ‘Bejelentkezés’ gombra kattintás után választhatunk.

A belépés megkezdése a Revolut web applikációban


Revolut belépési lehetőségek


Bejelentkezés mobiltelefonon, tableten

A Revolut szolgáltatásait a Revolut mobil applikáción keresztül használhatjuk. Az applikáció letölthető a Google Play vagy az Apple Store felületeiről.

 1. Nyissuk meg a Revolut applikációt mobiltelefonunkon, tabletünkön a Revolut app ikonjrára nyomva.
 2. A kezdőképernyőn nyomjunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 3. Adjuk meg a regisztráció során használt mobil telefonszámunkat. A belépéshez használhatjuk Google vagy Apple fiókunkat, vagy akár e-mail címünket is. Ezek közül a belépési oldalon választhatunk.
 4. Adjuk meg a jelszavunkat (passcode).
 5. Azonosítsuk magunkat a kétfaktoros belépés során elkért plusz azonosítási adatokkal (amennyiben beállítottuk a kétfaktoros azonosítás funkciót.)
 6. A sikeres azonosítást követően a rendszer hozzáférést ad a regisztrált felhasználói felülethez.

Bejelentkezés a mobil applikációba

Kapcsolódó oldalak