RTL+ regisztráció, RTL Plusz fiók

A 2009-ben létrehozott online videótár, az  RTL Most utódjaként 2022-ben indult RTL+ az RTL Magyaroszág online streaming szolgáltatása. A felhasználóknak lehetőségük van kedvenc műsoraikat, műsorvezetőiket, műsortípusaikat elmenteni, így személyes műsroajánlót jelenít meg számukra a platform. Ezen kívül műsortípusok és csatornák szerint kategorizálva is elérhetőek a műsorok. Az alábbiakban az RTL+ regisztráció folyamatáról szóló ismertetőnk olvasható lépésről lépésre.

RTL+ regisztráció, RTL Plusz fiók létrehozása asztali számítógépen

 1. Az RTL+ regisztráció megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.rtlplusz.hu webímet.
 2. Az RTL+ kezdőoldalának megnyitása után fogadjuk el az adatvádelmi tájékoztatót és a sütkezelési szabályzatot(cookies), majd kattintsunk az oldal jobb felső részén a ‘Profilom’ menüpontra.
 3. A megnyitott bejelentkezési ablak alsó részén kattinsunk a ‘Regisztráció’ linkre, amely a ‘Bejelentkezés’ gomb alatt található.
 4. Adjuk meg a fiókhoz használni kívánt e-mail címünket és jelszavunkat (legalább 8 karakter, amely 1 kis- és nagybetűt, valamint legalább 1 számot tartalmaz).
 5. Kattintsunk a ‘Regisztráció’ gombra. A regisztrációhoz Facebook fiókunkat is használhatjuk, ebben az esetben a ‘Regisztráció Facebook segítségével’ gombra kattintsunk.
 6. A rendszer automatikus üzenetet küld részünkre, amely tartalmazza a regisztráció aktiválásához szükséges információkat.

A regisztrációs folyamat megkezdése

RTL+ regisztrációs folyamat megkezdése

RTL+ regisztráció mobiltelefonon, tableten

Mobileszközökön az RTL+ mobilalkalmazás letöltését javasoljuk az online streaming szolgáltatás használatához. Az applikáció elérhető a Google Play és az Apple Store felületein.

 1. Töltsük le az RTL+ mobilalkalmazást a Google Play vagy az Apple Store oldaláról mobiltelefonunkra, tabletünkre.
 2. A telepítés után nyissuk meg az applikációt, nyomjunk rá a RTL+ applikáció ikonjára.
 3. A kijelző aljának jobb szélén nyomjunk rá a ‘Profilom’ ikonra, ezután pedig a következő oldalon a jobb felső sarokban a ‘Fogaskerék’ ikonra.
 4. A megjelenő menüsor tetején válasszuk ki a ‘Profiladatok’ opciót és nyomjunk rá.
 5.  A belépési ablak alján nyomjunk a „Regisztráció’ linkre és végezzük el a regisztrációs folyamatot.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: rtlmost.hu