Videa belépés, Videa bejelentkezés

A 2006-ban elindult  Videa magyar videómegosztó szolgáltatás, a Youtube magyar megfelelője. A portálon a videó file-ok feltöltésén kívül lehetőség nyílik mások videóinak értékelésére, hozzászólások írására. A felhasználók által feltöltött videókkal kapcsolatban a Videa üzemeltetője tárhelyszolgáltatóként működik közre, a szerzői jogokkal nem rendelkezik.

Videa belépés, bejelentkezés asztali számítógépen

  1. A belépési folyamat megkezdéséhez írjuk be böngészőnk címsorába a https://videa.hu címet, vagy kattintsunk erre a linkre.
  2. A Videa főoldalának jobb felső részén klikkeljünk a ‘Belépés’ gombra.
  3. A kattintás után a bejelentkezési oldalra jutunk.  Itt többféle belépési mód közül választhatunk. Az egyik lehetőség, hogy beírjuk a regisztráció során használt email címünket és az általunk választott jelszót. Bejelentkezhetünk az oldalra Facebook, illetve Google fiókunkkal is, amennyiben Videa regisztrációnkat összekötöttük ezekkel a  fiókokkal.
  4. Ha az e-mail cím és jelszó megadását választjuk, írjuk be ezeket az adatokat a megfelelő mezőbe, ügyelve a kis-és nagybetűk helyes használatára, majd kattintsunk a ‘Belépés’ gombra.
  5. Ha helyesen adtunk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan megnyitja a regisztrált felhasználók számára elérhető online felületet.
  6. Ha Facebook vagy Google fiókkal szeretnénk bejelentkezni, kattintsunk a bejelentkezési űrlap alatt található Facebook vagy Google ikonra.

Belépés a Videa oldalára

VIdea.hu belépés a videómegosztáshoz

Bejelentkezési opciók a videa.hu-n

Belépési módok a videa.hu felületén

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

  1. Elfelejtett jelszó pótlásához, új jelszó beállításához nyissuk meg a videa.hu oldalát, és kattintsunk a jobb felső oldalon található ‘Belépés’ gombra.
  2. A megnyíló belépési oldalon kattintsunk a belépési mezők (e-mail cím, jelszó) alatt található ‘Elfelejtett jelszó?’ linkre.
  3. Az új megnyíló oldalon írjuk be a regisztráció során használt email címünket, majd klikkeljünk a a ‘Küldés’ gombra.
  4. A rendszer automatikus üzenetet küld a megadott email címre, amely tartalmazza az új jelszó beállításához szükséges linket.

Videa belépés mobiltelefonon, tableten

A Videa nem rendelkezik letölthető mobil applikációval. A Videa portál mobileszközökön a https://videa.hu címen elérhető el. A weboldalt bármelyik böngészőt használva megnyithatjuk, köszönhetően a böngészőfüggetlen megjelenítésének.  A megnyitott oldalak igazodnak a mobileszközünk képernyőjéhez.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: videa.hu