Facebook előfizetés, ingyenes Facebook belépés

Novembertől magyar felhasználók számára is elérhető a Facebook reklámmentes, előfizetéshez kötött verziója. Bevezetését az Európai Unió által a Facebook-ot üzemeltető egyesült államokbeli Metára kiszabott óriási adatvédelmi bírság indukálta, amely az előfizetői körnek reklámmentességet biztosít, ezáltal csak az ingyenes Facebook-ot használók célozhatók meg az online tevékenységük alapján célzott hirdetésekkel. Az alábbiakban a Facebook előfizetés beállítását ismertetjük a bejelentkezés folyamán.

Facebook előfizetés, ingyenes Facebook beállítása belépés után asztali számítógépen

  1. Nyissuk meg a Facebook kezdőoldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.facebook.com webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. A Facebook kezdőoldalán adjuk meg a regisztráció során használt e-mail címünket vagy telefonszámunkat, illetve jelszavunkat és kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  3. Miután sikeresen beléptünk, és még nem választottunk az ingyenes vagy az előfizetéses Facebook használat között, a bejelentkezési oldal alján az  üdvözlő szöveg alatt kattintsunk a ‘Kezdés’ gombra.
  4. A következő oldalon választhatunk az ‘Előfizetés’ vagy az ‘Ingyenes használat‘ opciók között az oldal alján található gombokra kattintva.
  5. Az ‘Előfizetés’ opcióra kattintást követően az előfizetői díjakról olvashatunk tájékoztatót, a lap alján kattintsunk a ‘Tovább’ gombra.
  6. A fizetési adatok megadása után használhatjuk az előfizetéshez kötött Facebook verziót.
  7. Ha az ‘Ingyenes használat’ opció gombra kattintunk az előfizetési opcióknál, akkor el kell fogadnunk a Meta (a Facebook fejlesztője és üzemeltetője) tájékoztatóját arról, hogy továbbra is használhatják a Facebook-on keresztül rögzített adatokat a reklámok megjelenítéséhez. Ezt az ‘Elfogadom’ gombra kattintva tehetjük meg.

Facebook előfizetés – ingyenes Facebook beállítás megkezdése

 
Facebook előfizetés ingyenes Facebook beállítás, első lépés

Választás az előfizetés vagy ingyenes használat között

Facebook előfizetés ingyenes Facebook beállítás, második lépés


Az ingyenes Facebook használat feltételeinek elfogadása

Facebook előfizetés ingyenes Facebook beállítás, harmadik lépés
 

Facebook előfizetői lehetőségek

 

Facebook előfizetés - ingyenes Facebook beállítás - előfizetési lehetőségek

Facebook előfizetés beállítása mobileszközökön

A Facebook előfizetési beállításokat a mobileszközökön a fent leírt folyamat alapján végezzük el a Facebook mobil applikációját használva. A Facebook mobil applikáció a Google Play felületén erre a linkre kattintva érhető el, az Apple Store felületéről itt tölthetjük le.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: facebook.com